Cel mai mare regret al lui Ilie Năstase! A făcut declarații neașteptate pe scenă: „M-am invitat singur pentru că am auzit că e o petrecere cu femei multe aici”

Pe data de 28 martie a avut loc Gala Femeia Anului 2017, un eveniment special în cadrul căruia au fost premiate zece femei pentru performanța lor în mai multe domenii.

Unul dintre trofee a fost câștigat de către Miss Fitness Anca Bucur, la categoria Stil de viață sănătos. Premiul i-a fost înmânat de fostul tenismen Ilie Năstase.

Cel mai mare regret al lui Ilie Năstase

Anca Bucur a urcat pe scenă fiind vizibil emoționată, însă Ilie Năstase i-a uimit pe toți cei prezenți cu replicile sale.

„Mulțumesc că pot să vă ofer acest premiu. Eu speram să veniți îmbrăcată în costum, că așa mi s-a spus, de asta am și venit. N-am fost invitat, m-am invitat singur pentru că am auzit că e o petrecere cu femei multe aici, și am venit și eu.

Ai venit cu soțul? Păi trebuia să o aduci în costum ca să o văd și eu cum arată. În orice caz, felicitări!' i-a spus Ilie Năstase, pe scenă Ancăi Bucur.

Sportiva premiată nu a părut să fie deranjată de cele auzite, ba chiar s-a amuzat de ce declarații a făcut fostul tenismen, la adresa ei.

Urmărește întregul moment de pe scenă, în materialul video de mai sus!

Cea de a 20-a ediție a Galei Femeia Anului a avut loc pe data de 28 martie 2018, la Le Chateau, în Capitală.

Foto: capturi video

Mihaela Tudor

Citește și:

Revista Avantaje și-a desemnat câștigătoarele premiilor Femeia Anului 2017

Anca Bucur, Femeia Anului 2017 la categoria Stil de Viață Sănătos. Cum s-a schimbat viața sportivei după ce a aflat că este însărcinată?

Anca Serea și Adi Sînă, din nou părinți: „Da, ne mai dorim copii'

Denisa Comănescu, Femeia Anului 2017 pentru Promovarea literaturii universale: „Eu sunt poetă, scriu de mică, dar nu am scris niciodată cu partidul'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Video