Ce spune forma buzelor despre tine?

Fiecare trăsătură și parte a corpului are ceva de spus despre personalitatea noastră. Însă știai că și buzele au ceva de… „comentat' despre noi?

Despre ochi se știe că sunt „oglinda sufletului', pielea mâinilor îți dezvăluie vârsta reală, iar poziția spatelui, câte ore petreci, de fapt, la birou. Dar buzele, ce-ar putea transmite despre noi, având în vedere că… așa ne naștem cu ele.

Se pare că oamenii de știință au făcut legătura între anumite tipuri de forme ale buzelor și câteva trăsături de caracter. Pornind de la acest lucru, și cei de la www.brightside.me au făcut și un clasament al celor mai întâlnite tipuri de buze. Iată câteva dintre acestea.

Buze egale

Persoanele cu astfel de buze nu se lasă intimidate de provocări și iau totul încet, pas cu pas. Fără prea mai multe drame și discuții, trec direct la treabă. Sunt persoane diplomate, pe care nu le scoți din starea lor obișnuită, de calm, cu una, cu două. Sunt persoane spirituale, care știu să se amuze la o glumă bună.

Buze subțiri

Persoanele cu buze subțiri nu au nici o problemă cu singurătatea. Fie că merg însoțite sau singure la un film sau la muzeu, pentru ele contează experiența și noutatea, în primul rând. Sunt persoane sigure pe ele, care se acomodează ușor în orice situație.

Buza de sus foarte subțire

Oamenii cu astfel de trăsături au dovedit că sunt lideri înăscuți. Au o energie debordantă și te pot convinge de aproape orice. În relație tind să devină persoane mai dificile, pentru că vor să fie adesea în prim-plan – să fie cineva decât să fie cu cineva.

Buzele cu colțurile lăsate

Sunt persoane obișnuite să fie în centrul atenției. Persoane cuceritoare, misterioase cărora vrei să le faci mereu pe plac, doar-doar își vor ridica puțin colțurile buzelor într-un zâmbet cuceritor.

Citește și: Prințul Harry a împlinit 37 de ani 

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Relatii