Ce se întâmplă atunci când pui un burete de vase în frigider?

Ce se întâmplă atunci când pui un burete de vase în frigider

Chiar dacă ești o gospodină iscusită, unele trucuri din bucătărie mai mult ca sigur îți sunt străine, iar multe dintre ele te pot ajuta să rezolvi probleme pentru care nu ai reușit să găsești o soluție până în prezent.

Folosești zilnic buretele de vase, fără să știi că acesta nu este folositor doar pentru a curăța grăsimea depusă pe diverse suprafețe, ci are o mulțime de alte întrebuințări. Unul dintre trucurile eficiente, care te va ajuta să economisești sume importante de bani, este chiar la îndemâna ta.

Ce se întâmplă atunci când pui un burete de vase în frigider?

Datorită modului în care este construit, buretele de vase are capacitatea de a absorbi apa și excesul de umezeală, lăsând suprafețele uscate. Acesta este motivul pentru care, atunci când îl pui în frigider, buretele de vase te va ajuta să păstrezi alimentele proaspete mai mult timp, reușind să elimine excesul de apă.

Multe alimente ajung să se strice în momentul în care sunt depozitate în frigider pentru că au în compoziție o cantitate mare de apă, iar gradul de umezeală este ridicat, potrivit thesun.co.uk. Acest lucru se întâmplă în principal în cazul legumelor și fructelor, care se alterează rapid și pe care trebuie să le arunci, irosind astfel sume importante de bani. Pentru a evita acest lucru, pune un burete de vase în frigider, în apropierea legumelor și fructelor și vei observa că acesta vor rezista mult mai mult timp.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Ingredientul din bucătărie care te ajută să scapi de petele de vin roșu

Cele mai frecvente greșeli pe care le faci în bucătărie și îți pot distruge preparatele

Trucul din bucătărie care te ajută să nu îți mai curgă apă pe aragaz în timpul fierberii

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse