În ce s-a refugiat Andreea Raicu în momentele grele ale vieții?


Deși a reușit să își pună ordine în gânduri și să facă diferența între lucrurile cu adevărat importante și cele cărora nu ar trebui să le acorde prea multă importanță, Andreea Raicu a trecut deseori prin momente grele, luptându-se într-o anumită perioadă cu depresia.

Andreea Raicu și-a dorit foarte mult timp să fie cea mai bună și să atingă perfecțiunea, indiferent de domeniul în care activa. Toate aceste gânduri o făceau să fie în permanență nefericită, fiind într-o continuă luptă pentru a atinge cel mai înalt nivel.

În ce s-a refugiat Andreea Raicu în momentele grele ale vieții?

În momentele grele ale vieții, o mulțime de persoane se gândesc la schimbări radicale. Fie că vorbim despre schimbările de look, fie că ne referim la alegerea unui nou job sau chiar schimbarea domiciliului, oamenii simt nevoia să facă lucruri noi pentru a masca un moment mai puțin plăcut din viața lor.

În clipele grele, Andreea Raicu s-a refugiat în muncă și a ales să plece în diferite călătorii. Deplasările o ajutau să schimbe peisajul, să uite pentru o perioadă de probleme, însă acestea reveneau de fiecare dată când se întorcea acasă. Astfel, vedeta a înțeles că este nevoie ca lucrurile să se schimbe din interior pentru ca totul să funcționeze perfect în viața ei.

“Nu am simțit nevoia să îmi fac nimic ca să acopăr ceva. Am fost norocoasă că nu am simțit nevoia nici să consum alcool, nici să consum substanțe ilegale, munca a fost un lucru în care m-am refugiat foarte tare și călătoriile. Îmi aduc aminte că la un moment dat, cineva, după niște momente grele, mi-a spus: Tu pleci ca să fugi de tine și când te vei întoarce, problemele vor fi din nou aici. Nu am crezut atunci, dar acum știu că d-asta o făceam. Pentru că aveam senzația că schimbând lucrurile din exterior, înfățișare, activități, se rezolvă interiorul. Nu. Odată schimbat interiorul se schimbă și exteriorul, dar nu invers. Eu schimbam cadrul, dar eu eram aici. Aceleași nemulțumiri, aceleași probleme, aceleași mecanisme de funcționare. Ele sunt aici și nu se vor schimba atâta vreme cât nu ești dispus să le schimbi.”, a spus Andreea Raicu.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a vedea în ce s-a refugiat Andreea Raicu în momentele grele ale vieții.

Foto: facebook

Citește și:

Regina Letizia a Spaniei a strălucit într-o rochie de piele. Este una dintre cele mai sexy apariții publice

Andreea Marin, la un pas de sinucidere din cauza unui supliment pentru slăbit

Ce face Brigitte Macron cu ținutele pe care le poartă la întâlnirile oficiale

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Lifestyle sănătos