Andreea Marin, la un pas de sinucidere din cauza unui supliment pentru slăbit

Andreea Marin, la un pas de sinucidere

Andreea Marin, la un pas de sinucidere

În trecut, Andreea Marin a trecut prin momente dificile. Andreea Marin, la un pas de sinucidere din cauza unui supliment pentru slăbit.

La prima vedere, fosta prezentatoare TV pare că are o viață roz, lipsită de griji și probleme. Cine s-ar fi gândit vreodată că Andreea Marin s-a luptat cu o depresie cruntă?

Vedetele nu sunt ocolite de probleme, au si ele parte de zile bune si zile mai puțin bune.

Andreea Marin, la un pas de sinucidere din cauza unui supliment pentru slăbit

Andreea Marin ducea o luptă grea cu depresia atunci când i-a încolţit în minte o idee şocantă: aceea de a se sinucide.

Din cauza unui efect secundar al unui medicament luat fără prescripţie medicală, Andreea Marin a trecut printr-o depresie cumplită.

“A fost o depresie care m-a dus chiar în pragul suicidului. Au fost luni de zile şi a fost cumplit. A fost un efect secundar al unui medicament luat fără indicație, de fapt era un supliment, nici măcar un medicament, l-am găsit pe internet. Era un supliment 100% natural dedicat pierderii în greutate.

Am luat acea băutură şi am avut chiar eu parte de efecte secundare. Un efect secundar a fost o afecţiune pe care nu am putut-o vindeca decât luând nişte pastile, era o acnee foarte puternică. Avea şi un alt efect secundar, depresia.

Depresia este o boală care-ţi întunecă mintea, nu mai gândeşti corect. Vrei să pui capăt acelei suferinţe.

Eu sunt un om energic, optimist, nu m-aş fi gândit niciodată în sensul acesta. Lipsa somnului te duce la decizii greşite. O tristeţe adâncă şi o furtună interioară, nu mai eşti omul ce ştii că eşti. Această problemă nu trece de la sine. Eu am recunoscut anumite simptome. Aşa am ajuns la psiholog. Refuzam să cred asta.

Au existat oameni care comentau. Zâmbetul nu mai era zâmbetul meu, nu mai simţeam entuziasm”, a declarat Andreea Marin pentru Antena Stars.

Iulia Sandu

foto:facebook.com

 

Vezi si:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete