Ce program vor avea instituțiile pe 24 ianuarie? Acestea sunt locurile în care nu se lucrează

ce program vor avea instituțiile pe 24 ianuarie

24 ianuarie este ziua în care românii sărbătoresc Unirea Principatelor Române și începând cu anul 2016, aceasta este inclusă pe lista zilelor libere legale din Codul muncii, motiv pentru care foarte multe persoane au liber în această zi. 

Chiar dacă mulți români văd în această zi liberă o modalitate pentru a-și rezolva mai multe probleme de ordin administrativ, veștile nu sunt tocmai bune și asta pentru că mai multe instituții vor fi închise în această zi.

Ce program vor avea instituțiile pe 24 ianuarie?

Pe 24 ianuarie, oficiile poștale vor fi închise. Astfel, cei care vor să trimită scrisori, pachete sau au de rezolvat anumite lucruri ce țin de această instituție sunt obligați să aștepte până pe 25 ianuarie. Compania Naţională Poşta Română (CNPR) a transmis un comunicat de presă în care a menționat că oficiile poștale din mediul urban şi rural vor fi închise.

“Programul anunţat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora ziua de 24 ianuarie – Ziua Unirii Principatelor Române este declarată zi de sărbătoare legală în care nu se lucrează. Ca urmare a programului anunţat, este posibil ca trimiterile poştale prezentate în data de 23 ianuarie 2018 să înregistreze timpi mai mari de circulaţie”, a meționat Compania Naţională Poşta Română, într-un comunicat de presă, potrivit adevarul.ro.

Nu doar oficiile poștale vor fi închise pe 24 ianuarie, ci și băncile. Cei care au de rezolvat probleme ce nu suportă amânare, trebuie să știe că vor fi deschise băncile aflate în interiorul centrelor comerciale.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Vești bune pentru bucureșteni! RATB va introduce mai multe tramvaie 47 pe ruta Ghencea – Piața Unirii

Medicii de familie nu mai eliberează rețete compensate și trimiteri către medicii specialiști

Bolile care te pot împiedica să obții permisul de conducere sau care pot duce la suspendarea acestuia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri