Vești bune pentru bucureșteni! RATB va introduce mai multe tramvaie 47 pe ruta Ghencea – Piața Unirii

Vești bune pentru bucureșteni! RATB va introduce mai multe tramvaie 47 pe ruta Ghencea – Piața Unirii

Bucureștenii vor putea circula mai ușor cu mijloacele de transport în comun. Astfel, Regia Autonomă de Transport București (RATB) va crește numărul de vehicule alocate liniei de tramvai 47. Prin urmare, așa va fi asigurată o capacitate de transport sporită pe relația Ghencea – Piața Unirii, cu patru zile înainte de redeschiderea anului școlar.

Așadar, începând de joi, 11 ianuarie 2018, pe linia 47, timpul de așteptare în stații se va reduce de la 20-23 de minute în prezent, la 10-11 minute, potrivit unui comunicat publicat de RATB.

RATB va introduce mai multe tramvaie 47 pe ruta Ghencea – Piața Unirii

Prin această măsură, călătorii din zonele Ghencea, Drumul Taberei și Cartierul Latin vor beneficia de o alternativă reală de transport spre centrul orașului. Așadar, pentru a evita aglomerația și pierderea de timp în trafic, poți renunța la mașina personală. Din zona terminalului Ghencea, unul dintre punctele foarte importante de transfer ale sistemului de transport bucureștean, poți ajunge foarte ușor și rapid în centru cu ajutorul tramvaiului 47.

Totodată, având în vedere calea proprie de rulare existentă pe cea mai mare parte a traseului (Bd. Ghencea, Calea 13 Septembrie, Strada Progresului), durata unei călătorii între terminalele Ghencea și Piața Unirii va fi de 20-25 de minute.

RATB are în vedere creșterea calității serviciilor oferite, prin sporirea capacității de transport și utilizarea intensă a liniilor de tramvai care dispun de cale proprie de rulare. Acest lucru va avea efecte pozitive asupra gradului de motorizare din București.

Foto: shutterstock.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Adevărul despre starea de sănătate a lui Ion Iliescu! Cum se simte fostul președinte după ce s-a anunțat că ar fi bolnav

Gazele se scumpesc de astăzi. Cât vom plăti în plus pentru facturi, de acum încolo

Cutremur de 7,6 grade pe scara Richter. Unde s-a produs seismul?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri