Ce poți face pentru ca bradul natural să reziste mai mult în acest an? Trucuri utile pe care trebuie să le pui în practică

Bradul este un simbol al Crăciunului și nu lipsește din nicio casă în preajma sărbătorilor de iarnă. Fie că îl alegem pe cel natural, fie că optăm pentru unul artificial, acesta reușește să strângă în jurul lui întreaga familie, mai ales în Ajunul Crăciunului, atunci când este împodobit.

Bradul natural este preferat de o mulțime de persoane și asta pentru că el păstreză ideea de autentic, de tradiție și aduce în fiecare casă mirosul proaspăt. Cu toate acestea, există și un mare dezavantaj. Bradul natural se usucă foarte repede, iar acele sale încep să cadă și se împrăștie în toată casa. Pentru a evita acest lucru și pentru a-l face să reziste mai mult în acest an, poți ține cont de câteva trucuri simple, dar foarte eficiente.

Ce poți face pentru ca bradul natural să reziste mai mult în acest an?

1. Udă bradul în mod constant

Chiar dacă ți se pare ciudat, chiar și bradul de Crăciun are nevoie de apă. Acesta trebuie să fie hidratat în mod constant, asta pentru a nu se usca. Cu toate acestea, trebuie să ai grijă ca apa să nu fie mult prea caldă sau prea rece.

2. Alege un spațiu potrivit pentru a-l poziționa

Dacă vrei să reziste până după sărbători, încearcă să găsești locul perfect pentru a poziționa bradul. Trebuie să ai în vedere ca acesta să fie cât mai departe de calorifer sau de orice altă sursă de căldură, dar și de un loc în care razele soarelui sunt foarte puternice.

3. Cumpără o instalație cu LED

instalatie cu leduri

În acest an merită să investești într-o instalație cu LED. Spre deosebire de instalația clasică, cea cu LED va emana mult mai puțină căldură, ceea ce va face ca bradul tău să reziste mai mult.

Foto: bonami, shutterstock.com

Citește și:

Ai brad natural la ghiveci de Crăciun? Uite cum îl plantezi în gradină, după sărbători

Brad natural sau artificial? Cum alegem bradul pentru Crăciun în anul 2017. Sfaturi utile care te vor ajuta

Cum să-ți împodobești bradul în 2017? Idei ingenioase și orginale pentru decorarea casei de Crăciun

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse