Ce polițiste frumoase avem! Ele vor defila la parada de 1 Decembrie 2017

polițiste frumoase parada 1 decembrie 2017SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Ziua de 1 Decembrie 2017 se apropie cu pași repezi, aceasta fiind un motiv de sărbătoare pentru întreaga țară. De Ziua Națională a României, nu vom admira doar echipamentele din dotarea poliției, pompierilor, jandarmilor și a poliției de frontieră, ci și frumoasele polițiste, care vor îmbrăca hainele de serviciu și vor defila în fața tuturor celor prezenți.

Parada de 1 Decembrie se anunță una spectaculoasă și în acest an, autoritățile pregătind evenimentul în detaliu și asta pentru ca toți cei ce vor ieși în stradă să asiste la un eveniment cu totul special. În weekendul trecut au avut loc mai multe repetiții, asta pentru ca parada de Ziua Națională a României să iasă impecabil. În timpul repetițiilor, fotografii au surprins imagini din culisele antrenamentelor, în centrul atenției fiind frumoasele polițiste, care vor participa la acest eveniment.

Care este programul paradei de 1 Decembrie?

Parada de 1 Decembrie din București va avea loc în zona Arcului de Triumf și se va desfășura între orele 11 și 13. Mâine va avea loc repetiția generală, începând cu ora 10. Cei ce vor merge să vadă parada de 1 Decembrie îi vor putea admira pe studenții Academiei de Poliție A.I.Cuza' și elevii Școlii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr', din Câmpina, dar și pe angajații poliției, pompierilor,  jandarmilor și poliției de frontieră.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii surprinse în timpul antrenamentelor pentru parada de 1 Decembrie.

Foto: facebook

Citește și:

1 Decembrie la televizor – filme pentru toată familia și pentru cei singuri

Minivacanța de 1 Decembrie 2017. Câte zile libere vom avea

Vești bune pentru cei care vor să călătorească în Canada. Ce măsuri intră în vigoare începând cu 1 decembrie?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse