Ce-nseamnă când visezi că-ți moare un părinte

Nu există un coșmar mai zguduitor pentru suflet decât acela când visezi că-ți moare cineva drag. Experiența acelui vis este copleșitoare, te poate dărâma psihic. În funcție de intensitatea visului, imaginile și trăirile din timpul nopții te pot traumatiza. Ce se ascunde în spatele unui asemenea vis? Ce-nseamnă când visezi că-ți moare un părinte?

Specialiștii spun că tot ceea ce visăm noaptea sunt proiecții ale minții noastre și manifestări chimice ale creierului. Visele tragice semnifică, de cele mai multe ori, temerile pe care le avem în viața cotidiană sau situațiile stresante în care ne aflăm.

Coșmarurile nopții sunt fricile noastre zilnice

Pentru că un coșmar nu e un motiv de relaxare și bucurie, oamenii au căutat semnificații și încrengături între viața reală și vise. Acest lucru nu înseamnă că ceea ce visăm se va întâmpla în realitate. Însă, anumite mesaje din timpul viselor noastre nocturne se pot transforma în adevărate premoniții. Una dintre cele mai dureroase experiențe legate de visele noastre sunt cele legate de pierderea celor dragi. Când visezi că-ți moare un părinte ești afectat profund, iar starea și buna dispoziție din ziua imediat următoare ți se schimbă radical.

Vestea bună este că un asemenea vis nu înseamnă neapărat că ceva dramatic urmează să se întâmple.

Dacă visezi că-ți moare un părinte, în viața reală acest lucru s-ar putea traduce prin faptul că treci printr-o transfomare majoră și importantă și că relația cu părinții tăi intră într-o nouă etapă.

Cel mai probabil te confrunți cu probleme pe care le găsești dificile și greu de gestionat. S-ar putea să fii într-un punct în care să-ți schimbi viziunea despre viață și modul în care privești lucrurile. Neputința ta în fața morții celui drag semnifică pragul pe care nu reușești să-l treci și că în sinea ta te consumi enorm pentru acest lucru.

Foto: Shutterstock

Citește și:

10 învățături șamanice pentru a-ți ușura sufletul

Sinuciderea – un dezastru al rătăcirii

11 reguli pe care trebuie să le respecți pentru a avea o căsnicie fericită

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse