Câștigă un set de cărți educative pentru copilul tău

carticele-1

Deoarece nu mai este mult timp până la debutul unui nou an școlar, și pentru a începe cu dreptul, cărțile Colecției „Nota 10 ale editurii Integral vin în ajutorul preșcolarilor și elevilor din clasa pregătitoare și din ciclul primar.

De la elementele cele mai simple – formă, culoare, însemne elementare –, la tabla înmulțirii și reguli gramaticale, toate ne propun un format original de învățare în joacă, fiind prezentate în versuri jucăușe, ușor de reținut deopotrivă pentru copii și educatori: Abecedar în versuri, Gramatica în versuri, Aritmetica în versuri, Geografia în versuri, Zoologia în versuri, Științele naturii în versuri, Calendarul în versuri, Meșter mare la culoare, Pietonul mic și voinic, Cartea bobocului școlar, Limba engleză în versuri (Nursery Rhyme English Language), „1,2,3 pentru prichindei și „A B C cu animale.

Dragi copii, cărticelele de activități sunt realizate de un colectiv de autori experimentați și pot fi folosite acasă, la grădiniță sau la școală. Acestea compun un set complet de resurse educaționale auxiliare programei școlare. Oferindu-vă astfel vouă, micii cititori ai noștri, un mod plăcut și instructiv de a vă petrece timpul, jucându-vă și învățând cu plăcere!

Începând cu data de 4 septembrie, pe pagina de Facebook a site-ului Avantaje vei putea participa la concursuri rapide și poți câștiga câte un set de cărți educative pentru copilul tău! Anunțăm ora concursului cu o zi înainte, așa că fii atent! Câștigătoare sunt primele două persoane care comentează la postarea cu concursul!

Câștigătorii sunt rugați să trimită un e-mail cu numele și adresa complete la adresa [email protected], pentru a afla cum pot intra în posesia premiului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Muzica, filme, carte