Participă și tu la Maratonul Carierei și poți câștiga un Opel Corsa

imagine-concurs(1)

eJobs.ro, site-ul nr. 1 în recrutarea online, lansează în această toamnă „Maratonul Carierei'. Concursul, care se va desfășura online între 1 și 28 septembrie 2014, îi provoacă pe toți cei interesați de cariera lor să îşi actualizeze CV-ul, maximizându-şi şansele de a găsi un job mai bun, dar şi de a câştiga premiile puse in joc: un
Opel Corsa sau una dintre cele 4 excursii în Europa pentru 2 persoane.

Inițiativa eJobs este dedicata oamenilor activi din România, care vor să se dezvolte pe plan profesional. Cei care fac asta pot câștiga unul din cele 5 premii atractive – 4 excursii săptămânale pentru două persoane și marele premiu, o mașină Opel Corsa. Participând la Maratonul Carierei nu doar intri în cursa pentru premiul cel mare, ci îți sporești și sansele să obții un loc de muncă mai bun!

Ca să participi la concurs trebuie să îți accesezi contul de pe eJobs, să-ți completezi CV-ul cel puțin 90% și să te înscrii. Pentru mai multe șanse de câștig, nu uita să dai și un share concursului pe contul tău de Facebook!

Peste 95% din totalul companiilor care recrutează activ pe eJobs.ro filtrează candidații  după experiența și abilitățile menționate în CV, în funcţie de obiectivele lor de recrutare. De aceea, un CV actualizat oferă candidaților șanse suplimentare de angajare, cât și posibilitatea de a beneficia de oportunități de carieră neașteptate. În plus, cele peste 15.000 de job-uri active prezente lunar pe eJobs.ro reprezintă tot atâtea oportunități de a evolua profesional. Atunci când apare un job nou și de interes, este important să poți aplica rapid. De aceea, candidații cu un CV actualizat, valorifică mai bine aceste oportunități de carieră' a declarat Ana-Maria Cetățean, Brand Manager eJobs România.

Maratonul Carierei' se desfăşoară pe www.eJobs.ro, în perioada 1-28 septembrie 2014, câştigătorii urmând a fi anunţaţi săptămânal, atât pe pagina concursului, cât şi pe pagina de facebook a eJobs România.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Cariera