Carmen Harra, previziuni spectaculoase. Acesta este evenimentul care va schimba lumea

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Carmen Harra a făcut, de-a lungul timpului, numeroase preziceri privind schimbările care se vor produce pe Pământ. În urmă cu ceva timp, celebra clarvăzătoare a făcut unele previziuni despre civilizațiile din alte galaxii, dar și despre mutarea omenirii pe o planetă nouă și pe Marte.

Carmen Harra susține că, în viitor, omenirea va avea propriile nave spațiale cu care se va deplasa în spațiu. În plus, se va descoperi o viteză a luminii mai mare decât cea cunoscută în prezent: “Vom descoperi o viteză a luminii mai mare decât cea actuală. Drept urmare, vom călători în spațiu, la început, colectiv și apoi, individual. Vom avea propriile nave spațiale, așa cum avem acum propriile automobile. Avioanele personale vor fi diferite ca formă de cele pe care le cunoaștem în prezent', a dezvăluit Carmen Harra în cartea sa, Decodificarea destinului', citată de cancan.ro

Carmen Harra previziuniSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Oamenii vor lua legătura cu alte civilizații

Celebra prezicătoare “a văzut” și faptul că oamenii vor putea lua legătura cu alte civilizații mult mai evoluate decât noi: Vom lua legătura cu civilizații din alte galaxii, aflate pe alte niveluri de evoluție și vom descoperi noi planete, noi galaxii și noi forme de viață. Într-un interval de timp de 30 până la 120 de ani, omenirea se va muta pe Marte și pe o nouă planetă, situată într-o nouă galaxie, numită Allandra', a mai afirmat cunoscuta clarvăzătoare româncă, potrivit sursei citate.

Evenimentul care va schimba lumea

Carmen Harra a vorbit și despre consecințele încălzirii globale. Aceste consecințe vor schimba, practic, lumea, în sensul în care părți importante ale planetei vor dispărea sub ape: În cazul în care procesul de încălzire globală nu este rezolvat în următorii 55 -125 de ani, părți importante ale lumii (tot ce este în vecinătatea Polului Nord și a Polului Sud) urmează să dispară sub ape în jurul anului 2141. Acesta va fi un eveniment ce va schimba lumea. Conform calendarului maya, precum și Marii Piramide, anul 2141 reprezintă sfârșitul unui mare ciclu. Totuși, omenirea va supraviețui', a mai menționat celebra clarvăzătoare în cartea sa.

Citeste si

Legătura neștiută dintre regretata actriță Ilinca Tomoroveanu și clarvăzătoarea Carmen Harra

Carmen Harra, îndrăgostită de rochiile scumpe. Are în garderobă rochia Melaniei Trump: A fost făcută de un designer celebru'

Carmen Harra îți spune cum să atragi banii și fericirea

Foto: facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Alte video-uri