Care este secretul unei vieți lungi și fericite

secretul unei vieți lungi și fericite

Cu toții ne dorim să avem o viață îndelungată și să ținem cât mai departe problemele. Pe lângă stilul de viață sănătos și alimentația adecvată, mai există un alt secret care ne poate prelungi existența.

Cele mai longevive popoare din lume au vorbit adesea despre obiceiurile lor zilnice, prin care reușesc să trăiască mai mult și să aibă o viață fericită. Recent, un nou studiu publicat pe această temă a arătat că mai există un factor care influențează foarte mult speranța de viață.

Care este secretul unei vieți lungi și fericite?

Oamenii de știință au realizat mai multe studii și au descoperit că de cele mai multe ori, singurătatea este cea care duce la declanșarea bolilor. Astfel, oamenii care trăiesc în majoritatea timpului singuri, au șanse mari să își piardă viața mult mai devreme, dezvoltând afecțiuni dintre cele mai grave.

Psihologii sunt de părere că această problemă poate să apară încă din copilărie, motiv pentru care ar trebui să acordăm mult mai multă atenție relațiilor cu cei din jur, potrivit dailymail.co.uk. Astfel, se pare că relațiile cu cei din jur sunt secretul unei vieți lungi și fericite. În plus, cercetătorii au descoperit că persoanele singure au tendința de a avea o alimentație incorectă, bogată în grăsimi, lucru care duce automat la apariția bolilor cardiace și a obezității.

Faptul că multe persoane trăiesc singure, nu ajung să se căsătorească și să își întemeieze o familie sunt doar o parte din factorii care, în timp, pot scădea în mod dramatic speranța de viață. Cum foarte multe persoane se confruntă cu probleme de ordin emoțional, specialiștii trag un semnal de alarmă și încurajează consolidarea relațiilor de cuplu, de prietenie sau de familie.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Secretul unui trup perfect. Acesta este exercițiul care o ajută pe Shakira să arate impecabil

Cea mai simplă și naturală metodă de a te lăsa de fumat! Secretul care îți va schimba viața

Are 70 de ani, dar corpul ei arată ca la 28. Care este secretul acestei femei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse