Care este cel mai bun mod de a întâlni pe cineva?

Ai terminat o relație sau o căsnicie. Ai trecut și de perioada în care n-ai vrut să vezi și să auzi de nimeni, în care te-ai consolat ascultând muzică și mâncând ciocolată. Acum ești pregătită să revii „în lume'. Bine faci. Dar care este cel mai bun mod de a întâlni pe cineva?

 

Faptul că nu te-ai resemnat și nici nu ai făcut jurământ de castitate, e un lucru bun. Deci nu ești o cauză pierdută. Cu toate astea ai sentimentul că va fi dificil să găsești un bărbat care să te complimenteze și să-ți mai declare vreodată iubire. Hai că nu e așa dificil precum crezi. Trebuie în primul rând să ai mintea deschisă. Inima, ceva mai încolo…

  1. Site-uri de dating

Este cel mai natural mod de a întâlni oameni noi. Este exact scopul pentru care au fost create. Nu numai că ai de unde alege, dar te și poți lămuri, în timp, cu ce „poamă' ai de-a face. Îl poți coase și decoase cât vrei, încercând să afli „ce-i poate pielea'. Nu te grăbi  la întâlnirea fizică, reală, până nu ți-ai format o părere solidă. Cât de cât… În unele cazuri întâlnirile astea au fost de succes.

  1. Social media

În această eră a tehnologiei, pariez că toți avem conturi de social media. Poate fi Facebook, Instagram, Twitter sau Snapchat. În loc să le folosești pentru a-ți posta fotografiile, videoclipurile sau ultimele isprăvi, le poți folosi pentru a-ți face prieteni noi. Vizitează-i profilul, apreciază-i postările (nu exagerat de des, ca să nu pari prea interesată), relaxează-te și… așteaptă. Ai putea începe cu discuții generale și cu împărtășirea pasiunilor comune. Nu te grăbi, nu te impune și evită să trimiti mai multe mesaje dacă nu îți răspunde.

  1. La serviciu

Mediul de muncă este, de asemenea, un loc bun pentru întâlnirea cu oameni noi. Sau poate că un „el' dintre cei cunoscuți te admira în secret de multă vreme. Profită de team building-uri, dar nu te arăta disperată să „faci rost' de o relație extraprofesională.

  1. La sală

Dacă acolo vă întâlniți, deja aveți o pasiune comună. Și subiect de discuții. Nu e cazul să îi perturbi antrenamentele, dar în pauze puteți schimba… impresii. Știi care este frumusețea întâlnirii la sală? Că sunteți relaxați și tu naturală. Fără machiaj. Sau…?

  1. În călătorii

Destule agenții de turism organizează excursii/sejururi de grup. Ce mediu mai relaxant și mai propice conversațiilor decât acesta crezi că există? Un sfat, dacă ne permiți: nu oferi toate informațiile despre tine. Mai păstrează secrete de dezvăluit și pentru o întâlnire la o cafea post-călătorie.

  1. Activități de voluntariat

Dacă ești pasionată de filantropie și vrei să dai ceva înapoi societății, la astfel de evenimente poți întâlni persoane cu exact aceeași înclinație. Și pentru că veți petrece destul de mult timp împreună, conversațiile vor avea loc fără niciun efort.

Foto: 123rf

CIteste și:

Așteptări nerealiste de la partener din cauza cărora ajungi la terapeut

Teama de căsătorie, boala unora dintre noi. Ce e de făcut?

Să reînnozi relațiile uitate? Da sau nu?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Relatii