Când vine primăvara în România? Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în următoarele zile. Temperaturi de 17 grade în weekend

Când vine primăvara în România? Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în următoarele zile. Temperaturi de 17 grade în weekend

Chiar dacă mulți dintre noi așteptăm primăvara mai mult ca niciodată, mai ales că suntem deja în luna martie, se pare că meteorologii nu au vești bune pentru următoarele zile.

Astăzi temperaturile vor continua să fie scăzute și va ploua în mai multe județe, inclusiv în Capitală. Cu toate acestea, în următoarele zile se pare că situația se va schimba.

Când vine primăvara în România

Începând de mâine, temperaturile vor începe să crească considerabil, mai ales în Capitală. Miercuri și voi temperatura va ajunge la 12 grade, chiar dacă va înnorat. În weekend, în schimb va ieși soarele, iar temperaturile vor crește până la 17 grade.

Până atunci însă, în mai următoarele ore, vremea va rămâne rece în mai multe regiuni și a fost emis un cod galben de vânt, care este valabil în mai multe regiuni.

Cod galben de vânt

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de vânt, care este valabil până astăzi la ora 15:00, în următoarele regiuni: Județul Suceava: zona de munte, Județul Neamţ: zona de munte, conform meteoromania.ro.

În aceste zone se vor semnala intensificări ale vântului care la rafală vor depăși 80 – 90 km/h, iar zăpada va fi spulberată.

De asemenea, în Județul Caraş-Severin, codul galben va fi valabil până la ora 14:00. Aici se vor semnala intensificări ale vântului care la rafală vor atinge local 70-80 km/h, iar la munte 90-100 km/h, viscolind zăpada.

De asemenea, până ora 11:00, va fi valabil codul galben în următoarele regiuni: Județul Sibiu: zona de munte de peste cota 1800 m; Județul Sibiu: Boița, Avrig, Rășinari, Sibiu, Racovița, Roșia, Tălmaciu, Șelimbăr, Sadu, Turnu Roșu, Cisnădie. În aceste zone, se vor semnala intensificări ale vântului care la rafală vor depăși 70 – 80 km/h, iar în zonele montane înalte zăpada va fi viscolită.

Foto: shutterstock.com

Mihaela Tudor

Citește și:

În 2018, nu mai trecem la ora de vară! A fost eliminată. Ce măsuri vor fi adoptate pentru țara noastră

Cum va fi vremea de Paști în 2018. Anunțul meteorologilor este neașteptat pentru perioada următoare

Un nou cutremur în România. Uite unde a fost înregistrat seismul și ce magnitudine a avut

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri