Când începe cel de-al optulea sezon “X Factor”?

Emisiunea “X Factor” a ajuns la cel de-al optulea sezon, concursul de talente muzicale urmând să aibă premiera la sfârșitul acestei luni. Organizatorii au anunțat când se va da startul competiției.

Când începe cel de-al optulea sezon “X Factor”?

Cel de-al optulea sezon “X Factor” vine cu câteva schimbări în ceea ce privește componența echipei. Dacă juriul este același, după plecarea prezentatorilor Răzvan și Dani, gazdele emisiunii vor fi Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin. Competiția va începe pe 26 august, emisiunea fiind difuzată pe Antena 1, începând cu ora 20. În acest sezon, telespectatorii vor avea ocazia să decidă alături de jurați care sunt concurenții care merită să câștige concursul, votul lor fiind luat în considerare încă din perioada audițiilor.

În timpul audițiilor, cei patru jurați, Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică și Carlas Dreams au avut parte de o mulțime de surprize din partea publicului, dar și din partea concurenților. Vocile celor care își doresc să câștige marele premiu i-au uimit pe cei patru jurați.

“Sunt copii care până acum nu au putut să se înscrie din cauza vârstei, acum au crescut și vin foarte mulți incredibil de talentați“, a spus Delia.

Foto: pr

Citește și:

Cartea săptămânii: CINEVA CU CARE SĂ FUGI DE ACASĂ de David Grossman

Un serial de excepție: Aleasa Regelui', o iubire care a schimbat istoria, din 6 august, la Kanal D

Este oficial! Când apare ultimul sezon din Game of Thrones'?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Muzica, filme, carte