Un serial de excepție: “Aleasa Regelui”, o iubire care a schimbat istoria, din 6 august, la Kanal D

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Fanii serialelor de excepție au un nou motiv de bucurie! Luna august le va aduce o nouă și fascinantă poveste de dragoste, serialul Aleasa Regelui' , o producție portugheză care nu îi va lăsa indiferenți pe iubitorii genului. Producția va fi difuzată de luni până vineri, de la 23:30, la Kanal D.

Din Portugalia secolului al XVIII-lea vine cea mai intensă poveste de dragoste, o iubire interzisă, supusă rigorilor vremii. Joana Ribeiro, actrița care interpretează rolul Paulei, și Paulo Pires, actorul care dă viață Regelui João al V – lea (Regele Ioan al V-lea, al Portugaliei), sunt protagoniștii noii producții portugheze.

Aleasa Regelui' descrie, pe lângă evenimentele istorice ale acelor timpuri, o iubire intensă și extrem de controversată, ce a schimbat istoria Portugaliei, petrecută între o tânără săracă și foarte frumoasă, Paula, și Regele Ioan al V-lea.

Paula este obligată de tatăl ei, Adrião, un aurar aflat în pragul falimentului, să se călugărească. Ajunsă la Mânăstire, Paula nu rezonează cu ideea de izolare, așa cum impune viața în lăcașurile sfinte, însă realizează că aceasta este singura ei șansă la o viață mai bună.

Foto: PR

Citește și:

Este oficial! Când apare ultimul sezon din Game of Thrones'?

Îți place să colorezi? Iată ce beneficii îți aduce această activitate

Cartea săptămânii: Amantul japonez de Isabel Allende

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Muzica, filme, carte