Campion la tenis, vânzător în supermarket?

Campion la tenis, vânzător în supermarket

Munca nu a fost niciodată o rușine, indiferent de context și de împrejurări. Doar că nu prea te aștepți să vezi o celebritate prestând o activitate care nu are nicio legătură cu talentul său. Campion la tenis, vânzător în supermarket? De ce nu?! Este o experiență și o mână de ajutor dată la nevoie.

Germanul Kevin Krawietz, campionul de la Roland Garros, este cel mai bun exemplu. Și încă unul laudabil, de altfel. Pe perioada pandemiei de coronavirus el a ales din proprie inițiativă să se angajeze într-un supermarket. Și nu, nu ca director și nici măcar ca șef de raion. Cu atât mai puțin „băgător de seamă'. Pentru un salariu lunar modic, de circa 450 de euro, Kevin Krawietz a prestat diverse munci în acest magazin, de la aranjarea produselor pe rafturi până la dezinfectarea cărucioarelor. Și să nu aveți cumva impresia că amânarea turneelor sportive și lipsa banilor l-au determinat să se transforme din sportiv în vânzător! „Nu s-a pus problema banilor! M-am gândit că este normal să ajut și în același timp să descopăr cum este să ai o slujbă normală. Unii dintre colegii mei se trezesc în fiecare zi la ora 5 pentru a câștiga acești bani. Am învățat să fiu mai empatic', a punctat Kevin Krawietz pentru cunoscutul cotidian german Der Spiegel.

Kevin Krawietz a declarat că își dorea de multă vreme să aibă o „slujbă normală', dar nu a putut în timp ce se afla în turneu. „Această împrejurare excepțională mi-a permis să o fac', a spus el. „Un prieten mi-a spus că acest sector are nevoie disperată de oameni. Așa că m-am dus. Aranjez marfa pe rafturi, sortez cutiile goale, dezinfectez coșurile și cărucioarele', a spus sportivul.

În clasamentul ATP la zi, cel de dublu, Krawietz ocupă în prezent locul 13. Alături de Andreas Mies, cei doi au triumfat la Roland Garros anul trecut, fiind primii jucători germani care au câștigat în proba de dublu într-un turneu de Mare Slem, după o finală cu francezii Jeremy Chardy și Fabrice Martin, scor 6-2, 7-6.

Foto: Hepta

Citeste și:

Citeste și:

După distanțarea socială urmează nunțile on line?!

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Stiri