Diagnosticat cu HIV, transsexualul Conchita Wurst arată astăzi cu totul altfel. Vezi imaginile!

Conchita Wurst, câștigătoarea ediției din 2014 a Eurovision, uimește de fiecare dată când apare. Dacă acum 6 ani uimea pe toată lumea cu look-ul ei, acum uimește cu diagnosticul său.

Artista în vârstă de 31 de ani a declarat că a fost testată… seropozitiv. Diagnosticat cu HIV, așadar, artistul a luat decizia vieții lui. Bărbatul a redevenit bărbat.

https://www.instagram.com/p/B_VDVnwpJNX/

Wurst a renunțat la machiajul strident, la hainele de femeie și a revenit la numele său real, Thomas Neuwirth. Mai mult decât atât, artistul a șters majoritatea pozele din vremea în care se recomanda Conchita Wurst.

https://www.instagram.com/p/B_xrpU4pwrH/

În ceea ce privește diagnosticul crunt pe care l-a primit în urmă cu 2 ani, Thomas recunoaște că a declarat public că este seropozitiv din cauza amenințărilor pe care le primea constant de la fostul iubit. În plus, artistul susține că situația lui medicală este sub control. Imediat după diagnosticare a primit tratamentul potrivit, iar virusul este inactiv. Acest lucru înseamnă că el nu-l poate da mai departe.

https://www.instagram.com/p/B_p2OKDJ8g0/

Născut pe 6 noiembrie 1988, Thomas Neuwirth se lansează în muzică în 2011 sub numele Conchita Wurst. În 2014, artistul reprezintă Austria la concursul Eurovision pe care reușește să-l câștige.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Noutati