După distanțarea socială urmează nunțile on line?!

Distanțarea socială a încurcat multe planuri de căsătorie de la instalarea stării de urgență. Însă dacă unele cupluri au fost înțelegătoare și au avut răbdare, altele au găsit soluții ca să nu mai amâne marele eveniment. După distanțarea socială urmează nunțile on line?!

Daphne Goujon, în vârstă de 25 de ani, și Chris, de 35 de ani, ambii din Orlando (SUA), au fost devastați când au fost nevoiți să renunțe la nunta lor de vis. Planificată în amănunt încă de cu un an înainte, aceasta ar fi trebuit să aibă loc în Florida, în aer liber. Iar recepția într-o sală de bal. Dar pentru că dorința celor doi tineri – amândoi angajați ai Universal Studios – de a-și oficializa relația era atât de mare, planul a fost schimbat. Și dintr-o nuntă în aer liber au ajuns la o nuntă de interior. Nu orice interior ci chiar livingul propriei locuințe. La eveniment au fost invitați 250 de membri ai familiei și prieteni. Sigur, nu în casă au fost invitați, pentru că nici n-ar fi avut loc. Au fost invitați la… nuntă live, pe Facebook. „Atât de mult ne-am dorit să ne căsătorim încât ne-am stors creierii să găsim o soluție. Chris a zis: hai să o facem pe Facebook!', povestește Daphne. Chiar dacă nuntașii nu urmau să fie prezenți în realitate, cei doi miri tot au avut mari emoții încă din dimineața respectivei zile. Pentru că amândoi au ținut să respecte tradiția, atât cât s-a putut în condițiile date, Daphne și Chris s-au îmbrăcat în camere diferite, pentru a nu se vedea înainte de ceremonie. 'Dacă stau să mă gândesc acum, cred că a fost chiar mai bine că am făcut nunta așa. Probabil că, în realitate, nu am fi reușit să ne aducem toți prietenii în același loc, la nuntă. Asta a făcut sa fie cu atât mai specială', a adăugat și Chris.

Daphne și-a aranjat singură părul și și-a făcut machiajul, iar ceremonia a avut loc numai în prezența preotului și a doi colegi cameramani care s-au ocupat de filmarea și transmiterea evenimentului pe Facebook. „Ne putem considera norocoși pentru că am reușit să ne luăm licența de căsătorie înainte de instituirea măsurilor de distanțare socială. Nunta noastră a fost cu adevărat intimă și specială', a punctat Chris.

Foto: 123rf

Citeste și:

După cerbi și maimuțe nici animalele domestice nu se lasă mai prejos: sute de oi se plimbă lejer prin Turcia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate