Bilete gratuite la Untold și Neversea pentru cei care donează sânge. Uite unde trebuie să mergi pentru recoltare

Bilete gratuite la Untold și Neversea pentru donatorii de sânge

Fiind conștienți de numărul mare de persoane care își doresc să meargă în această vară la evenimentele Untold și Neversea, organizatorii au decis să susțină campaniile ce au ca scop donarea de sânge.

Cum problema donatorilor de sânge este una destul de delicată în România, organizatorii festivalurilor Untold și Neversea  au decis să îi determine pe oameni să facă acest gest. Astfel, toți cei care vor merge să doneze sânge în cadrul unor caravane mobile vor primi un bilet gratuit la cele două evenimente muzicale.

Unde poți merge să donezi sânge?

Caravanele mobile unde poți merge pentru a dona sânge vor fi amenajate în mai multe orașe din țară. Astfel, cei care vor să facă o faptă bună pot merge în Cluj-Napoca, pe Bulevardul Eroilor, în zilele de 17 și 18 iunie, în Bucureşti, în Parcul Herăstrău, pe 24 și 25 iunie, în Timişoara, 1,2 iulie, în Iulius Mall şi în Constanţa, în Parcul Tăbăcărie, în perioada 1-2 iulie, potrivit digi24.ro.

Cum procedezi pentru a câștiga un bilet gratuit la Untold sau Neversea?

Pentru a obține un bilet gratuit la Untold sau Neversea, cei interesați trebuie să doneze sânge în cadrul caravanelor mobile, iar apoi să se înscrie  în baza de date “Şi Eu Donez”. Nici cei care merg să doneze sânge în centrele de transfuzii nu au fost uitați. Organizatorii Untold și Neversea oferă o reducere în momentul achiziționării abonamentelor. La Untold, reducerea este de 150 de lei, iar la Neversea este de 195 de lei.  Pentru a beneficia de aceste reduceri, donatorii trebuie să acceseze un link, să completeze un formular și să atașeze o fotografie cu  adeverința de donator.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Absolvenții care vor avea 10 la bacalaureat primesc acces gratuit la festivalurile Neversea si Untold

Concert senzațional pe 15 iunie pentru nostalgici! Holograf, Cristi Minculescu & Iris și Compact, pe aceeași scenă

Andrea Bocelli se întoarce la București pentru un concert extraordinar! Cât costă biletele?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri