Absolvenții care vor avea 10 la bacalaureat primesc acces gratuit la festivalurile Neversea si Untold

Absolvenții care vor avea 10 la bacalaureat primesc acces gratuit la festivalurile Neversea si Untold

Elevii cu rezultate excepționale la învățătură vor avea parte de o supriză anul acesta. Absolvenţii care vor obţine media 10 la examenul de bacalaureat vor avea acces gratuit la festivalurile Neversea din Constanţa şi Untold de la Cluj-Napoca.

Mai mult, elevii care s-au înscris la sesiunea din vara a bacalaureatului vor putea cumpăra abonamente cu reducere la cele două manifestări.

„Organizatorii Untold continuă şi în acest an tradiţia de a oferi gratuitate la festival tinerilor care iau 10 la examenul de bacalaureat. Şi pentru că 2017 a adus un nou festival în familia Untold, reprezentanţii celui mai bun festival din Europa au decis că tinerii care vor lua 10 la Bac merită să aibă acces gratuit şi la Neversea', se arată într-un comunicat al organizatorilor, conform kanald.ro.

În plus, absolvenţii cu nota 10 vor primi şi un voucher în valoare de 500 de lei din partea unui hypermarket. Toţi cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat în sesiunea din vara vor putea achiziţiona abonamentul cu reducere la cele două festivaluri, în perioada 6 iunie – 10 iulie. Așadar, pentru abonamentul la Untold au o reducere de 150 de lei din preţul final de 550 de lei, iar pentru festivalul Neversea, reducerea este de 195 de lei, din abonamentul de 420 de lei.

„Ca în fiecare an, şi în 2017 susţinem performanţă în educaţie şi încercăm să le oferim tinerilor variante cât mai creative de a ajunge la evenimentele pe care le-au aşteptat tot anul. Şi pentru că familia Untold s-a mărit cu încă un festival, cel mai mare de pe litoralul românesc, Neversea, cei care dau bac-ul anul acesta sunt şi mai norocoşi pentru că vor avea distracţie dublă', a declarat Adrian Chereji, directorul de marketing şi comunicare de la Untold şi Neversea.

Festivalul Untold are loc anul acesta în perioada 3 – 6 august la Cluj-Napoca, iar festivalul Neversea este se va desfășura în perioada 7 – 9 iulie, la Constanţa.

Foto: 123rf.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Reducerea analfabetismului funcțional poate aduce o creștere a economiei?

Vine vacanța de vară. Ce tabere educaționale alegi pentru copilul tău?

Cum poți avea un control asupra copilului fără să te impui

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Educatie