Audrey Hepburn: 10 citate care te vor face să privești viața într-un mod diferit

Audrey Hepburn este celebră pentru rolul pe care l-a interpretat în filmul “Mic dejun la Tiffany”. A fost una dintre cele mai apreciate actrițe din industria cinematografiei, remarcându-se atât prin talentul ei, cât și prin frumusețea incontestabilă.

Deși a interpretat roluri importante în foarte multe producții cinematografice, Audrey Hepburn nu și-a dorit mereu să devină o actriță de succes, ci în primii ani de viață a luat cursuri de balet, visând să ajungă pe cele mai înalte scene ale lumii. Probleme de sănătate, agravate de alimentația precară din timpul războiului, au împins-o pe Audrey Hepburn să aleagă actoria în locul baletului, decizie care ulterior s-a dovedit a fi una inspirată.

Audrey Hepburn: 10 citate care te vor face să privești viața într-un mod diferit

Audrey Hepburn și-a construit o carieră de succes în actorie și datorită frumuseții ei a urcat de mai multe ori pe podium, lucrând ca model pentru diferiți creatori de modă. Una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood a devenit rapid un exemplu pentru femeile acelei perioade și nu numai, ieșind în evidență prin rafinament și eleganță. Mulți chiar s-au grăbit să o numească cea mai frumoasă femeie din lume.

Citatele care îi aparțin continuă să inspire și astăzi femei din întreaga lume. Noi am pus în materialul video de mai sus o parte din cuvintele care îi aparțin frumoasei actrițe și care, dacă sunt citite cu atenție, chiar pot schimba complet felul de a gândi și de a privi viața.

Urmărește materialul video pentru a vedea 10 citate care îi aparțin lui Audrey Hepburn.

Foto: hepta.ro, shutterstock.com

Citește și:

9 semne care îți arată că ai alături un narcisist

9 beneficii ale pepenelui galben. Fructul-minune pe care trebuie să îl consumi toată vara!

10 citate ale lui Coco Chanel care vor inspira orice femeie

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Alte video-uri