Atenție unde faceți scufundări: o femeie a fost ucisă într-un mod cumplit

safe_image

Amatorii de scufundări, scuba-diving și snorkeling trebuie să se informeze temeinic atunci când decid să exploreze adâncurile mărilor și oceanelor. O femeie a fost ucisă cu bestialitate săptămâna trecută în timp de făcea snorkeling cu familia în Bahamas.

O tânără de doar 21 de ani, studentă la o universitate din Los Angeles se afla cu familia în Bahamas când și-a pierdut viața în cel mai cumplit mod cu putință. Jordan Lindsay nu a auzit țipetele disperate ale părinților ei care au văzut pericolul apropiindu-se fără să poată interveni în condiții de siguranță: trei rechini înfometați. Tânăra care a fost mușcată în repetate rânduri de mâini și picioare, a fost, într-un târziu scoasă din apă, dar deja pierduse mult prea mult sânge pentru a mai putea fi salvată.

Jordan Lindsay era, conform declarațiilor tatălui, o mare iubitoare de animale și o apărătoare a drepturilor lor, semnând în repetate rânduri petițiile pentru asigurarea unei vieți mai bune pentru animalele planetei.

Oficialitățile și-au exprimat regretul și sincerele condoleanțe familiei îndurerate, iar asociația pescarilor din insulă a pornit propriile investigații pentru a determina dacă apele teritoriale sunt sigure pentru turiști în viitorul apropiat, declarând totodată că încă nu se cunoaște ce fel de rechini au ucis-o pe tânăra femeie.

Accidentul a avut loc în jurul orei 14.00.

Foto: Facebook

Citește și:

O femeie a trăit coșmarul vieții ei într-un avion spre Canada

Și-a comandat rochia de mireasă pe internet și a avut parte de o mare surpriză când a primit coletul. Cum arăta rochia?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse