Atenție unde faceți scufundări: o femeie a fost ucisă într-un mod cumplit

Amatorii de scufundări, scuba-diving și snorkeling trebuie să se informeze temeinic atunci când decid să exploreze adâncurile mărilor și oceanelor. O femeie a fost ucisă cu bestialitate săptămâna trecută în timp de făcea snorkeling cu familia în Bahamas.

O tânără de doar 21 de ani, studentă la o universitate din Los Angeles se afla cu familia în Bahamas când și-a pierdut viața în cel mai cumplit mod cu putință. Jordan Lindsay nu a auzit țipetele disperate ale părinților ei care au văzut pericolul apropiindu-se fără să poată interveni în condiții de siguranță: trei rechini înfometați. Tânăra care a fost mușcată în repetate rânduri de mâini și picioare, a fost, într-un târziu scoasă din apă, dar deja pierduse mult prea mult sânge pentru a mai putea fi salvată.

Jordan Lindsay era, conform declarațiilor tatălui, o mare iubitoare de animale și o apărătoare a drepturilor lor, semnând în repetate rânduri petițiile pentru asigurarea unei vieți mai bune pentru animalele planetei.

Oficialitățile și-au exprimat regretul și sincerele condoleanțe familiei îndurerate, iar asociația pescarilor din insulă a pornit propriile investigații pentru a determina dacă apele teritoriale sunt sigure pentru turiști în viitorul apropiat, declarând totodată că încă nu se cunoaște ce fel de rechini au ucis-o pe tânăra femeie.

Accidentul a avut loc în jurul orei 14.00.

Foto: Facebook

Citește și:

O femeie a trăit coșmarul vieții ei într-un avion spre Canada

Și-a comandat rochia de mireasă pe internet și a avut parte de o mare surpriză când a primit coletul. Cum arăta rochia?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse