O femeie a trăit coșmarul vieții ei într-un avion spre Canada

femeie uitata in avion

Când credeai că le-ai auzit pe toate, poți rămâne șocat de întâmplări pe care o minte sănătoasă cu greu le poate înțelege… O canadiancă a adormit la bordul unui avion al companiei Air Canada. Până aici nimic neobișnuit. Doar că femeia s-a trezit singură în aparatul de zbor aflat la sol cu luminile stinse, pentru că nu toate aeroporturile operează pe timpul nopții. Se pare că stewardesele au uitat s-o trezească și au lăsat-o în avion.

Femeia se numește Tiffani Adams și în data de 9 iunie anul acesta a trăit cea mai traumatizantă experiență din viață: aflată într-un avion ce efectua o cursă Quebec-Toronto, a adormit, la scurt timp după decolare, pe unul dintre rândurile de scaune goale.
Ea s-a trezit în  beznă pentru că după aterizare, avionul fiind remorcat în afara Aeroportului Internaţional Pearson din Toronto imediat după ce toţi pasagerii şi membrii echipajului au debarcat.

Când s-a trezit a crezut că este în mijlocul unui coșmar din care nu se mai trezea, dar, sub șoc, a reuşit să ia legătura cu un prieten pe telefonul său mobil, înainte să rămână fără baterie. Sunt singură în avion, în întuneric…. Doamne Dumnezeule, a apucat să scrie.
‘Am încercat să mă concentrez asupra respiraţiei şi să-mi controlez atacul de panică, în timp ce încercam să-mi încarc telefonul conectându-l la toate prizele USB pe care le-am găsit’, a povestit ea. Fără succes: curentul electric fusese întrerupt.
Tiffani a găsit în cele din urmă o lanternă în cabina de pilotaj şi a reuşit să deschidă una dintre uşile avionului, însă 15 metri o separau de sol. A încercat să se folosească de centura piloților, dar distanța era prea mare ca să ajungă jos în siguranță.
Tiffani a putut în cele din urmă să atragă atenţia unui şofer de pe o maşină care transporta bagaje, cu ajutorul lanternei.
‘A fost şocat, m-a întrebat cum au reuşit să mă lase în avion’, a povestit ea. ‘Îmi pun şi eu aceeaşi întrebare’, a afirmat femeia.
Air Canada şi-a cerut scuze pentru incidentul produs la începutul lunii iunie, și i-a oferit imediat o limuzină și o noapte la hotel, dar tânăra a refuzat cu vehemență. De atunci, ea se confruntă cu coșmaruri cumplite și cu dificultatea de a adormi și a menține somnul.

În 2010 un caz similar s-a petrecut într-un avion care a aterizat în Philadelphia, doar că atunci victima, tot o femeie, a dat în judecată compania aeriană pentru reținere împotriva voinței proprii.

Foto: Shutterstock

Citește și:

Și-a comandat rochia de mireasă pe internet și a avut parte de o mare surpriză când a primit coletul. Cum arăta rochia?

A fost readusă la viață după 27 de minute, iar primul lucru pe care l-a cerut a fost un carnețel. Ce a scris a impresionat pe toată lumea

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate