Arta stradală 3D, un spectacol vizual. Imaginile care te hipnotizează!

Arta stradală este fascinantă, dar atunci când desenele sunt 3D, totul se transformă într-un adevărat spectacol vizual. Cu ajutorul artiștilor talentați, desenele parcă prind viață, iar de foarte multe ori, cu dificultate poți face diferența între realitate și artă.

Le putem numi adevărate opere de artă și asta pentru că aceste desene sunt realizate ținând cont chiar și de cele mai mici detalii. Culori puternice, linii trasate perfect și personaje conturate astfel încât să imite realitatea cât mai bine, toate acestea fac din arta stradală 3D un spectacol pe care cu greu te poți abține să nu îl privești ore în șir.

Pentru că oamenii sunt uimiți de frumusețea acestor desene, multe dintre ele transformându-se în iluzii optice, nu puține au fost situațiile în care autoritățile au decis să apeleze la ajutorul artiștilor care realizează aceste creații, din dorința de a înfrumuseța locuri vechi și care și-au pierdut farmecul. Dacă în trecut artiștii erau într-un conflict permanent cu autoritățile pentru că desenele lor erau executate în locuri publice, iar acest lucru era interzis, acum situația a luat o altă întorsătură, acești artiști având libertatea de a se exprima în diferite locuri special alese.

Deschide galeria foto pentru a vedea câteva creații care demonstrează încă o dată cât de fascinantă este arta stradală 3D.

Foto: 123rf.com

Citește și:

Cum să îți recuperezi forțele după o zi grea de muncă? Iată cea mai eficientă tehnică de relaxare și de limpezire a gândurilor

5 lucruri pe care le fac femeile inteligente după serviciu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse