Aplicaţia Instagram introduce o nouă opţiune. Cum poţi afla dacă cineva îţi copiază conţinutul printr-o captură de ecran

Aplicaţia Instagram introduce o nouă opţiune. Cum poţi afla dacă cineva îţi copiază conţinutul printr-o captură de ecran

Aplicația Instagram introduce o nouă funcție pentru utilizatorii săi. Astfel, cei care utilizează această aplicație vor afla cine le copiază conținutul prin intermediul capturilor de ecran. 

Până la acest moment, mai mulţi utilizatori au observat că primesc notificări când ei sau altcineva realizează capturi de ecran pentru a salva postările în format Story, potrivit news.ro. Reprezentanţii Instagram au confirmat faptul că testează o astfel de facilitate.

Aplicaţia Instagram introduce o nouă opţiune

Așadar, atunci când un utilizator face o captură de ecran pentru a salva o imagine sub format Story, acesta primeşte un avertisment care-i spune că la următoarea captură autorul postării originale va afla. De asemenea, autorul unei postări în format Story, poate vedea cine i-a salvat conţinutul cu ajutorul unei capturi de ecran. Acesta nu primeşte o notificare propriu-zisă. Cu toate acestea, poate vedea un nou indicator care îi arată cine a realizat screenshot-uri cu postare sa pe ecran.

Prin această măsură, Instagram urmărește în acest fel să protejeze conținut original și crească engagement-ul. Astfel, utilizatorii vor verifica dacă şi cine le-a copiat postarea făcând o captură de ecran. Până în prezent, utilizatorii acestei aplicații erau avertizați printr-un mesaj direct, dacă cineva a făcut o captură de ecran. Această funcție se regăsește și în cadrul aplicației Snapchat.

Foto: 123rf.com

Mihaela Tudor

Citeşte şi:

Invitații nuntă. Reguli obligatorii. Ce trebuie să conțină o invitație la nuntă. 60 de modele de texte

De ce trebuie să ținem o mătură la intrarea în casă? Superstiția pe care bătrânii o respectau întotdeauna

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse