Cine sunt câștigătorii penultimei semifinale a concursului Eurovision România? „Sunt absolut copleşită. Am dat totul pe scenă”

Eurovision Romania semifinalaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Aseară, a avut loc penultima semifinală a concursului Eurovision România, care s-a desfășurat în Salina Turda. Ultima semifinală a Selecţiei Naţionale va fi duminică, pe data de 18 februarie, la Sighişoara.

Câștigătorii semifinalei de la Salina Turda au fost Claudia Andas, TIRI şi Feli. Ei sunt cei care vor merge mai departe şi vor concura în marea finală, pentru un bilet spre scena din Lisabona.

Cine sunt câștigătorii penultimei semifinale a concursului Eurovision România?

În semifinala Eurovision România,transmisă în direct din mina Rudolf, la o adâncime de 90 de metri – o premieră absolută în istoria concursului internaţional -, au concurat Feli („Bună De Iubit'), ZØLTAN („Dacă Dragostea E Oarbă'), TIRI („Deşert De Sentimente'), Paula Crişan („I Am Here'), Cristian Simionescu („Nirvana'), Alice Jeckel („Out Of The Dark'), Dan Manciulea („Rază De Soare'), Lions Roar („Rekindle The Flame'), Claudia Andas („The One'), Ioana Ciornea („Time After Time'), Bernice Chiţiul („Too Busy For My Heart') şi Nicoleta Ţicală („Una Oportunidad').

„Sunt absolut copleşită. Am dat totul pe scenă şi mă bucur că am reuşit să îmi asum mesajul acestei piese. În doar trei luni de zile, am creat acest proiect, am ajuns cu piesa acolo unde trebuie şi abia aştept să urc pe scena Marii Finale', a declarat Claudia Andas, după anunţul juriului, la TVR.

„Sunt foarte fericit pentru că am reuşit să mă calific în finală, deşi sunt la începutul carierei mele de lead singer. Mă simt onorat să cânt în Salina Turda – nu mulţi artişti au această şansă', a spus și TIRI.

„Mă bucur de această experienţă muzicală şi pentru că am cântat una dintre piesele mele de suflet – Bună de iubit – de pe primul meu album „Eu sunt Feli'. ‚Bună de iubit este de fapt o aducere aminte pentru atunci când îţi pierzi încrederea în tine, să ştii că MERIŢI să te iubeşti un pic mai mult! Piesa este ca o declaraţie de independenţă a femeilor asumate şi libere, care vor şi pot să facă orice îşi propun. Mulţumesc pentru sutele de mesaje de susţinere pe care le-am primit de la voi. E frumos să simţi că eşti numai ‚Bună de iubit! ', a declarat Feli, la finalul show-ului.

Clasamentul penultimei semifinale a concursului Eurovision România este următorul:

 • Claudia Andas („The One') 56 de puncte
 • TIRI („Deşert De Sentimente') 43 de puncte
 • Feli („Bună De Iubit') 43 de puncte
 • Nicoleta Ţicală („Una Oportunidad') 40 de puncte
 • Lions Roar („Rekindle The Flame') 29 de puncte
 • Ioana Ciornea („Time After Time') 24 de puncte
 • Paula Crişan („I Am Here') 17 puncte
 • ZØLTAN („Dacă Dragostea E Oarbă') 12 puncte
 • Alice Jeckel („Out Of The Dark') 12 puncte
 • Bernice Chiţiul („Too Busy For My Heart') 11 puncte
 • Dan Manciulea („Rază De Soare') 3 puncte
 • Cristian Simionescu („Nirvana') 0 puncte

Foto: Facebook Eurovision România

Mihaela Tudor

Citește și:

Feli, prima apariție publică după pierderea tatălui său! Cum s-a descurcat pe scena de la concursul Eurovision

Cine sunt câștigătorii celei de-a doua semifinale a concursului Eurovision România 2018: „E un moment foarte rar în viaţa unui artist'

Cine sunt primii finaliştii Eurovision România 2018? Alex Florea nu va mai merge mai departe în concurs

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri