Anunţ important făcut de Gabriela Firea! Dispar cabinele în care se vând tichete RATB. De unde vom putea cumpăra bilete?

Anunţ important făcut de Gabriela Firea! Dispar cabinele în care se vând tichete RATB. De unde vom putea cumpăra bilete?

Se anunță noi schimbări în ceea ce privește transportul în comun din București. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că se lucrează la studiul de fezabilitate pentru înlocuirea tuturor cabinelor în care se vând tichete RATB.

Astfel, în curând bucureștenii nu vor mai putea cumpăra bilete pentru autobuze, troleibuze sau tramvaie de la cabinele de bilete.

Dispar cabinele în care se vând tichete RATB

Tichetele RATB vor putea fi achiziționate de la aparatele electronice.

„Suntem în procedură – şi dorim să fie o procedură cât mai accelerată – de modernizare în totalitate a staţiilor de autobuz şi a refugiilor de tramvai. Nu mă mulţumeşte absolut deloc cum arată şi cred că nu sunt în măsură să mulţumească vreun călător. Au un aspect deplorabil, pur şi simplu. Staţiile de autobuz şi refugiile de tramvai trebuie să fie modernizate şi să asigure atât confortul călătorilor, protecţie când e foarte cald sau când plouă ori ninge. De asemenea, să fie o sursă de informare a călătorilor cu privire la traseu şi orele la care ajung autovehiculele în staţie. Practic, în acest moment se lucrează la toată documentaţia şi în scurt timp vom anunţa şi lansarea acestui program, aşa cum în acest moment se lucrează la studiul de fezabilitate pentru înlocuirea tuturor cabinelor în care se vând tichete cu aparate electronice de vânzare a tichetelor de călătorie', a declarat Gabriela Firea, conform b365.ro.

Mai mult decât atât, Primarul Capitalei a precizat că Municipalitatea şi sindicatul majoritar din RATB au stabilit un program prin care salariaţii acestei regii să fie stimulaţi din punct de vedere financiar. Așadar, aceștia ar putea primi salarii mai mari.

De asemenea, Gabrierea Firea a prezicat că asocierea Otokar Europe SA – Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi a câştigat licitaţia privind achiziţia celor 400 de autobuze Euro 6. Acestea vor face în curând parte din parcul auto al RATB. Valoarea achiziţiei este de 100 de milioane de euro și reprezintă 250.000 de euro plus TVA pentru fiecare autobuz.

Foto: shutterstock.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Vești bune pentru bucureșteni! RATB va introduce mai multe tramvaie 47 pe ruta Ghencea – Piața Unirii

De azi, bucureștenii pot merge cu metroul și autobuzul cu un singur card electronic. Cum arată biletul unic RATB-Metrorex

Cei care circulă cu autobuzul vor avea parte de o surpriză. RATB schimbă modalitatea de verificare a biletelor

Călătorii nu își mai pot cumpăra bilete RATB prin SMS. Regia suspendă temporar serviciul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri