Cei care circulă cu autobuzul vor avea parte de o surpriză. RATB schimbă modalitatea de verificare a biletelor

RATB schimbă modalitatea de verificare a biletelor

Regia Autonomă de Transport București (RATB) dorește să schimbe modalitatea de verificare a biletelor, mai ales în zonele foarte aglomerate la orele de vârf. 

Pentru a se asigura că toți pasagerii care circulă cu mijloacele de transport în comun au efectuat plata pentru acest serviciu, reprezentanții RATB au decis să schimbe modalitatea de control. Astfel, începând de astăzi, controlorii vor verifica titlurile de călătorie valabile încă de la urcarea pasagerilor în autobuz. Aceste verificări vor fi făcute de către controlori, în stațiile în care există un flux foarte mare de persoane, mai ales la orele de vârf, 6.00-9.00 și 17-19.

“Pentru a veni în sprijinul călătorilor și pentru a crește gradul de conștientizare asupra necesității achitării călătoriei, începând de vineri, 7 iulie 2017, Regia Autonomă de Transport București (RATB) a inițiat un proiect-pilot privind schimbarea parțială a procedurii de control, în sens preventiv”, au anunțat reprezentanții RATB, potrivit stirileprotv.ro.

Pe lângă verificarea biletelor, controlorii RATB îi vor îndruma pe cei care nu au un tichet de călătorie valid către zonele de unde acestea pot fi cumpărate. Această nouă modalitate de control se va aplica doar în intervalul orar 6.00-9.00 și 17-19, urmând ca în restul timpului controlul să se desfășoare în mod normal.

Acesta este un proiect pilot, iar la sfârșitul lunii iulie vor fi făcute o serie de evaluări care vor stabili dacă acesta va fi implementat pe termen lung.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Mulţi tineri NU știu asta! Dacă ai dat BAC-ul, poţi lua de la stat 1.500 de lei. Iată de ce acte ai nevoie

Veste bună pentru bugetari. Ce se întâmplă cu voucherele de vacanță?

Facebook le-a pregătit utilizatorilor o surpriză. O nouă funcție va ajuta la depistarea rețelelor Wi-Fi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri