Andreea Bănică, probleme serioase cu podoaba capilară: „Mi se rupea atât de tare părul, încât am zis…”


Andreea Bănică a devenit cunoscută în urmă cu mulți ani, când s-a lansat pe piața muzicală românească alături de fetele de la trupa „Exotic'. De atunci însă, a trecut mult timp, iar Andreea s-a schimbat radical.

A început o carieră muzicală solo, iar de puțin timp a devenit prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil', de la Kanal D.

Vezi pozele

Andreea Bănică, probleme serioase cu podoaba capilară

În cadrul unui interviu, acordat pentru Revista Avantaje, cântăreața a mărturisit cu sinceritate că de-a lungul timpului s-a confruntat cu probleme destul de serioase în ceea ce privește părul ei. Din cauza faptul că s-a coafat intens multă vreme și a purtat meșe, părul Andreei a început să se degradeze considerabil. Pentru a-l reface, cântăreața a fost nevoită să nu se mai vopsească și să nu se mai coafeze deloc timp de mai bine de un an.

„Există un secret, dar nu neapărat că este un secret. Ci un lucru foarte bun pe care am putut să-l fac pentru părul meu. Cu mulți ani în urmă, pentru că mă coafam foarte des și nu îmi dădeam seama de lucrul acesta. Începusem să folosesc meșe la fiecare apariție a mea, că era la televiziune, că era pe scenă, că era la videoclipuri sau shooting-uri. Nu e nimic rău în asta, dar la un moment dat mi-am dat seama că nici meșele nu mai am pe ce să le pun. Mi se rupea atât de tare părul, încât am zis stop, ce am de făcut. O prietenă de-a mea hairstylist m-a sfătuit ca pentru perioadă bună de timp, „Tu ar trebui să nu te mai coafezi și să nu te mai vopsești'. Și atunci am zis un an de zile, nu mă mai coafez, nu mă mai vopsesc. Am umblat cu părul prins, am găsit tot felul de coafuri, care să îmi stea bine, să mă avantajeze. Nu este ușor.

Mi-am prins părul, îmi făceam împletituri, îmi puneam șuvițe colorate, doar ca să nu mai bag placa sau ondulatorul în păr. Și Lucian îmi zicea că lui îi place de mine blondă, că de ce nu mă mai vopsesc. I-am explicat și lui că de ce nu trebuie să mă mai vopsesc, ulterior a înțeles și a văzut și el, și-a dat seama că îmi creștea părul și vedea diferența, în timp. Făceam tot felul de tratamente, aveam grijă cu ce mă spălam pe păr. Dar cel mai important lucru a fost că nu mi-am mai băgat niciun ondelator în păr, nicio placă. Mi-am mai făcut anumite șuvițe, care să dea un pic în blond, dar mi-am lăsat părul meu natural să crească. După an și jumătate, mi-a crescut părul și am renunțat la meșe. De atunci nu am mai purtat meșe absulut deloc,' a povestit cu sinceritate, Andreea Bănică, pentru Revista Avantaje.

Pentru a vedea mai multe fotografii cu Andreea Bănică, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Adevăr sau provocare cu Andreea Bănică! Dezvăluire surprinzătoare: „Îmi place faptul că sânii mei…'

La nici un an după ce a născut a doua oară, Andreea Bănică a vorbit despre cel de-al treilea copil: „Dacă ai foarte mulți copii, ești binecuvântat!'

Andreea Bănică, dezvăluiri uluitoare despre cea de-a doua sarcină: „A fost o întâmplare, nu a fost nimic planificat!'

Cum a reușit să slăbească Andreea Bănică, după cea de-a doua sarcină: „Am ținut o dietă care a funcționat!'

Andreea Bănică a dezvăluit detalii picante din culisele emisiunii „Bravo, ai stil!'. Cum a fost prima ei zi la filmări

Andreea Bănică, mărturisiri emoționante despre perioada de după prima sarcină: ' M-am simțit foarte singură'

Andreea Bănică, prima apariţie în platoul „Bravo, ai stil!' în calitate de prezentatoare a emisiunii: „Am fost foarte emoţionată'

Andreea Banică nu mai scapă de kilogramele în plus după ce a născut! A dezvăluit ce dietă ține

Andreea Bănică, schimbare radicală de look! A renunțat la părul lung

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete