Andreea Bănică a dezvăluit detalii picante din culisele emisiunii „Bravo, ai stil!”. Cum a fost prima ei zi la filmări


După ce Ilinca Vandici a intrat în concediu de maternitate, Andreea Bănică a devenit noua prezentatoare a emisiunii „Bravo, ai stil!', de la Kanal D. Chiar dacă a primit această propunere cu brațele deschise și este foarte fericită cu noua ei activitate, puțini știu că Andreea s-a confruntat cu emoții foarte mari la început.

În cadrul unui interviu pentru Revista Avantaje, cântăreața a vorbit despre felul în care au descurs primele ei zile în calitate de prezentatoare.

Andreea Bănică, detalii picante din culisele emisiunii „Bravo, ai stil!'

Cântăreața a mărturisit cu sinceritate că nu prea mai are deloc timp pentru ea, de când a devenit prezentatoare. Ba chiar sunt zile în care nu apucă să mănânce, pentru că abia are timp să se pregătească pentru filmări. În primele zile, a avut foarte multe emoții, dar cu toate acestea, Andreea Bănică este fericită cu ceea ce face.

„În afară de concertele mele și de viața mea artistică, pot să spun din suflet că am fost primită cu brațele deschise la „Bravo, ai stil', și sunt foarte fericită de acest lucru. Eu am mai cochetat cu Kanal D și înainte, așa că am fost foarte fericită pentru această propunere.

De felul meu sunt foarte sinceră. Prima zi de filmări a fost cu foarte mult stres, îmi dârdâiau picioarele. Pentru că practic eu o înlocuiam pe Ilinca, și lumea face comparații, mai bune, mai proaste, le place sau nu le face. Însă cu timpul se vor obșnui cu această schimbare. În prima zi am fost stresată, îmi bubuia capul așa, de multă informație. Știam anumite lucruri, dar nu știam în totalitate tot ce se întâmpla în emisiune, nu știam foarte bine concurentele. Și acum confund concurentele, exemplu o mai confund pe Adela cu Andra. Mai fac tot felul de boacăne de genul ăsta, dar ușor ușor cred că o să îmi intru în rol, pentru că am de prezentat o emisiune de mare audiență și foarte frumoasă.

Până acum nu am avut parte de momente ușoare, pentru că tot timpul a venit câte cineva să ne mai dea câte o informație, vezi că astăzi trebuie să faci lucrul acesta, vezi că trebuie să intrați în direct la Teo, tot felul de lucruri de genul acesta care au tot venit pe parcursul filmărilor, iar nu aveam timp nici să respir. Ieri nu am apucat să mănânc,' a povestit Andreea Bănică, în exclusivitate pentru Revista Avantaje.

Urmărește toate declarațiile Andreei Bănică în materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Andreea Bănică, mărturisiri emoționante despre perioada de după prima sarcină: ' M-am simțit foarte singură'

Andreea Bănică, prima apariţie în platoul „Bravo, ai stil!' în calitate de prezentatoare a emisiunii: „Am fost foarte emoţionată'

Andreea Banică nu mai scapă de kilogramele în plus după ce a născut! A dezvăluit ce dietă ține

Andreea Bănică, schimbare radicală de look! A renunțat la părul lung

Andreea Bănică – ‘Prietenia este un cuvânt greu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete