Andreea Bănică, mărturisiri emoționante despre perioada de după prima sarcină: ” M-am simțit foarte singură”

Chiar dacă este mama a doi copii și are o căsnicie fericită, Andreea Bănică a trecut și prin momente delicate, imediat după ce a născut primul copil, pe Sofia. 

Andreea Bănică este mereu cu zâmbetul pe buze, dar puțini știu că în trecut, vedeta a trecut prin perioade foarte dificile. Nașterea unui copil este un eveniment foarte fericit în viața oricărei mame. Cu toate acestea, fericirea Andreei Bănică a fost umbrită de faptul că nu i-a avut aproape pe părinții ei.

Prezentă la evenimentul „Super Mame cu Super Puteri, Andreea Bănică a vorbit despre blogul ei, dar a făcut și câteva mărturisiri despre perioada de după sarcină, acesta fiind momentul în care s-a simțit foarte singură.

“Am suferit foarte mult la început, când am născut-o pe Sofia. M-am simțit foarte singură deși aveam familia lângă mine și pe părinții lui Lucian, dar îmi doream foarte mult să o am pe mama. Cred că faptul că mi-am pierdut atât de devreme mama m-a făcut să îmi dau seama cât de importante sunt clipele petrecute cu copiii tăi. Să fiu cât mai aproape de ei, să fiu tot timpul în spatele lor, să văd toate momentele frumoase prin care trec și cum se dezvoltă.

Plec de unde sunt, de la Polul Nord dacă se întâmplă ceva.  Ţin minte că Sofia avea trei luni de zile, era la mare, o lăsasem cu bunicii și m-a sunat bunica să îmi spună: Să știi că Sofia, mi-a spus doctorul, că a răcit la plămâni. În momentul acela eram în casă, cum stă orice femeie în casă, normal, nu machiată, nu aranjată, nu dichisită. Mi-am smuls cheia din cuier, am luat portofelul, papucii şi am plecat. Plângeam, îmi tremurau picioarele. Am simțit acea vinovăție că nu pot să fiu lângă ea', a spus Andreea Bănică în cadrul evenimentului.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Andreea Bănică.

Foto: facebook

Citește și:

Iuliana Tudor, petrecere de pomină de ziua ei! A primit mesaje de la Ştefan Bănică, Mihai Morar şi Marcel Pavel!

Ilinca Vandici, declarație de dragoste emoționantă pentru iubitul ei, înainte să nască: „Ne iubim cum nu am mai făcut-o cu nimeni altcineva'

Adriana Bahmuţeanu a ajuns cu copilul de urgenţă la spital: „Am intrat în panică! Prigoană nu a dat niciun semn de viaţă'

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete