La nici un an după ce a născut a doua oară, Andreea Bănică a vorbit despre cel de-al treilea copil: „Dacă ai foarte mulți copii, ești binecuvântat!”


Andreea Bănică se poate considera o femeie împlinită. Are o familie minunată cu doi copii, iar în carieră îi merg toate parcă de minune, mai ales de când a devenit prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!', de la Kanal D.

Cântăreața a născut a doua oară un băiețel sănătos, anul trecut, când nici nu se mai aștepta că va deveni din nou mamă. După cum a recunoscut chiar ea, sarcina a apărut dintr-o pură întâmplare.

Vezi pozele

La nici un an după ce a născut a doua oară, Andreea Bănică a vorbit despre cel de-al treilea copil

În cadrul unul unui interviu acordat pentru Revista Avantaje, la nici un an după ce a devenit mamă pentru a doua oară, Andreea Bănică a vorbit cu sinceritate și despre cel de-al treilea copil.

„M-am oprit aici. Într-adevăr consider că dacă ai foarte mulți copii, ești binecuvântat, însă consider că trebuie să foarte mult timp la dispoziție, ca să te ocupi de copiii tăi. Eu îmi doresc ca pentru acești doi copii ai mei minunați, că sunt ai mei, să am toată atenția din lume. Să le pot oferi tot ce se poate și tot ce-i mai bun pe lumea aceasta. Și cred că este suficient să mă pot ocupa de doi copii. Dacă ar veni și al treilea și al patrulea, cu siguranță nu aș mai avea timp nici măcar să stau pe această canapea. Mi-aș dori din toată inima să am foarte mulți copii, și chiar la un moment dat m-am gândit foarte serios să adopt un copil, însă mă mai gândesc la acest aspect pentru depinde foarte mult de mult multe lucruri,' a mărturisit Andreea Bănică, pentru Revista Avantaje.

Așadar, chiar dacă își mai dorește copii, prezentatoarea susține că nu ar mai avea timpul necesar pentru a-i crește așa cum și-ar dori.

Urmărește declarațiile Andreei Bănică în materialul video de mai sus! Pentru a vedea mai multe fotografii, deschide galeria foto.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Andreea Bănică, dezvăluiri uluitoare despre cea de-a doua sarcină: „A fost o întâmplare, nu a fost nimic planificat!'

Cum a reușit să slăbească Andreea Bănică, după cea de-a doua sarcină: „Am ținut o dietă care a funcționat!'

Andreea Bănică a dezvăluit detalii picante din culisele emisiunii „Bravo, ai stil!'. Cum a fost prima ei zi la filmări

Andreea Bănică, mărturisiri emoționante despre perioada de după prima sarcină: ' M-am simțit foarte singură'

Andreea Bănică, prima apariţie în platoul „Bravo, ai stil!' în calitate de prezentatoare a emisiunii: „Am fost foarte emoţionată'

Andreea Banică nu mai scapă de kilogramele în plus după ce a născut! A dezvăluit ce dietă ține

Andreea Bănică, schimbare radicală de look! A renunțat la părul lung

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete