Ai un copil născut în martie? Iată cât de special este

Pentru un părinte, copilul lui este cel mai special, cel mai frumos și adorabil pui de om. Cu toate acestea, se pare că bebelușii născuți în martie sunt de-a dreptul strălucitori și emană multă energie pozitivă. Destul de evident, deoarece în luna martie natura își revine după o iarnă grea și vremea devine mai frumoasă!

În afară de asta, studiile au găsit corelații între bebelușii născuți în a treia lună a anului și sănătate, bunăstare mentală, posibile ocupații viitoare și chiar înălțime.

Iată câteva curiozități despre cei născuți în luna martie

Semnul lor zodiacal este fie Pești, fie Berbec.

Există două semne care stăpânesc asupra bebelușilor din martie: cineva născut în martie este Pești dacă este născut între 1 și 20 martie și Berbec din 21 martie până la sfârșitul lunii. Se spune că Peștii sunt „inteligenti, creativi și profund intuitivi', în timp ce Berbecii sunt „pasionați și independenți'.

Narcisa este floarea celor născuți în martie.

Deoarece narcisa este una dintre primele flori ale primăverii, este adesea asociată cu renașterea, noile începuturi și chiar prosperitatea. Narcisele trebuie să fie date în grămadă, se spune că o narcisă singuratică prevestește nenorocirea.

Pietrele norocoase ale celor născuți în martie sunt acvamarinul și piatra de sânge.

După cum sugerează și numele, acvamarinul este culoarea mării. Datorită asocierii lor cu apa cristalină, ele simbolizează puritatea spiritului și a sufletului, conform Institutului Gemologic din America. Pietrele de sânge sunt aproape opusul: sunt pietre de culoare verde închis cu pete de oxid de fier roșu („sângele'). Se spune că acestea aduc sănătate și putere celui care le poartă, notează Institutul Gemologic din America.

Personalități născute în martie

Există o mulțime de oameni celebri care s-au născut în prima lună a primăverii, cum ar fi Justin Bieber (1 martie), Dr. Seuss (2 martie), Suga de la BTS (9 martie, imagine), Albert Einstein (14 martie), Harry Houdini (24 martie) și Mariah Carey (27 martie). Faima ar putea fi cu siguranță în viitorul oricărui copil din martie.

Copiii lunii martie, viitorii piloți

Potrivit cercetării Biroului Național de Statistică din Marea Britanie, copiii născuți în a treia lună a anului au șanse statistice mai mari să devină piloți.

Copii veseli și cu energie bună

Potrivite pentru cineva cu o zi de naștere de primăvară, oamenii născuți în martie au temperamente însorite. Aceștia au un punctaj ridicat la ceea ce se numește scala hipertimiei, ceea ce înseamnă că posedă un optimism general care îi ajută să privească dincolo de rău. Din păcate, asta îi face și vulnerabili la depresie, dacă lucrurile nu merg cu adevărat.

Corporatiști de succes

Cercetătorii au descoperit că micuții născuți în luna a treia și a patra a anului au mai multe șanse să devină directori executivi. De fapt, un studiu efectuat pe 375 de companii a constatat că 12,5% dintre directori executivi s-au născut în martie. A fi mai în vârstă decât colegii lor de clasă poate fi unul dintre motivele pentru care bebelușii de primăvară tind să se descurce atât de bine, relatează The Wall Street Journal.

Sunt mai înalți

Un studiu din Austria a descoperit că bebelușii născuți la sfârșitul primei luni de primăvară tind să fie mai înalți decât alții, bebelușii din aprilie au fost cei mai înalți de până acum. Cercetătorii cred că are de-a face cu cantitatea de melatonină dependentă de lumină la care sunt expuse femeile în timpul sarcinii.

Foto: 123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse