Ai o mulțime de cruciulițe și jucării lipite pe parbrizul mașinii? Uite de ce riști să primești o amendă din partea poliției

cruciulițe lipite pe parbrizul mașinii

Dacă până acum nu ți se părea ceva ciudat în a lipi pe parbrizul mașinii cruciulițe sau alte accesorii, ei bine, trebuie să știi că acest obicei îți poate aduce amenzi usturătoare din partea autorităților.

O mulțime de persoane aleg să lipească pe parbrizul mașinii cruciulițe, iconițe de dimensiuni mai mici sau alte elemente decorative, fără să știe că acest lucru reprezintă o contravenție, potrivit adevarul.ro. Pentru că toate aceste elemente pot reduce într-un mod semnificativ vizibilitatea și astfel pot să apară o mulțime de accidente, șoferii care vor lipi pe parbriz astfel de accesorii riscă amenzi usturătoare din partea autorităților.

Ce riști dacă ai o mulțime de cruciulițe lipite pe parbrizul mașinii?

Acest obicei poate fi încadrat în clasa a IV-a de sancțiuni, ceea ce face ca amenda să fie cuprinsă între 9 și 20 de puncte-amendă. Cum valoarea unui singur punct de amendă este de 145 de lei, sumele cu care șoferii vor fi amendați pot atinge valori foarte mari. Pe lângă elementele bisericești, șoferii pot fi trași la răspundere și dacă lipesc pe parbriz afișe, reclame, jucării, cd-uri sau fotografii.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Primele declarații ale lui Vladimir Drăghia, după ce a câștigat marele premiu la emisiunea „Exatlon'! Ce va face cu 100.000 de euro

Cum va fi vremea în minivacanța de Rusalii 2018? Iată care sunt veștile meteorologilor pentru perioada următoare

Cine este Gina Haspel, prima femeie din istorie care va conduce CIA

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri