Primele declarații ale lui Vladimir Drăghia, după ce a câștigat marele premiu la emisiunea „Exatlon”! Ce va face cu 100.000 de euro

Ultima ediție a emisiunii „Exatlon', de la Kanal D, a adus mari emoții concurenților ajunși în finală, iar telespectatorii i-au urmărit cu sufletul la gură. Vladimir Drăghia a câștigat marele premiu în valoare de 100.000 de mii de euro.

Actorul a trăit clipe intense de fericire. Vladimir Drăghia a ținut în brațe trofeul primit, iar echipa Faimoșilor l-a aplaudat frenetic.

Primele declarații ale lui Vladimir Drăghia, după ce a câștigat marele premiu la emisiunea „Exatlon'

Câștigătorul celebrului show de televiziune a făcut primele declarații, după ce a primit premiul și a dorit să le mulțumească colegilor săi, dar și publicului care l-a votat. De asemenea, Vladimir a spus ce va face cu marele premiu, în valoare de 100.000 de euro.

„Nimeni nu te poate pregăti pentru momentul acesta. Vreau să le mulțumesc celor care au crezut în mine și celor care încă mai cred în mine. Nu am câștigat eu, ci a câștigat cauza pentru care am luptat. Toți cei care sunt în platou (n.r. platoul Wowbiz n.r.) sunt câștigători! Toți ieșim din experiența asta foarte câștigați!', a mărturisit Vladimir Drăghia, la Kanal D.

Câștigătorul a spus că banii se vor duce către o cauză nobilă și vor fi trimiși către o fundație care se ocupă de ajutorarea copiilor bolnavi. Încă de la începutul concursului, Vladimir a mărturisit că în cazul în care ar câștiga marele premiu s-a gândit să doneze jumătate din bani. Acum însă, s-a atașat de cauza pentru care a luptat, așa că s-a hotărât să doneze întreaga sumă de bani câștigată.

„Mă simt câștigat! Simt că nu ar fi cinstit să păstrez eu banii. Cel mai important lucru pe care îl poți face cu banii este să îi oferi!', a continuat Vladimir.

El a explicat că nu a dorit să anunțe de la începutul competiției decizia de a dona banii, pentru a nu se interpreta că ar vrea să ajungă, prin această declarație, la inimile celor de acasă, câștigându-le voturile. În plus, concurentul i-a încurajat și pe telespectatorii emisiunii să facă acte de caritate în viitor, menționând că dacă el, care a trecut prin probe dure și soliciante, a putut face asta, sigur pot dona și cei de acasă.

„Dacă am putut eu să fac asta după 5 luni de suferință, sigur pot face acest lucru și cei de acasă!', a mai explicat câștigătorul.

Vladimir Drăghia i-a făcut o promisiune emoționantă lui Ionuț

După ce l-a văzut pe adversarul său Ionuț cu ochii în lacrimi, după anunțarea deciziei publicului, Vladimir a spus că se va ocupa personal de cheltuielile nunții acestuia, care își propusese să organizeze ceremonia, din banii premiului Exatlon. Ionuț Sugacevschi a fost foarte de afectat de pierderea concursului, însă mama și soția l-au susținut.

„Îmi pare rău dacă am dezamăgit echipa Războinicilor. În sufletul meu voi rămâne în continuare un războinic!', a declarat Ionuț, la finalului concursului „Exatlon'.

Pentru a vedea mai multe imagini, deshide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Nicole Cherry, cadou inedit din partea Antoniei: „E ceva nou pentru mine'

Noua Ducesă de Sussex face furori! Rochia purtată de Meghan Markle la primul eveniment după nunta cu Prințul Harry s-a epuizat într-o zi

Cum reușește Jennifer Aniston să aibă un ten perfect la 49 de ani? Ritualul pe care îl respectă în fiecare dimineață

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Stiri