Ai născut și nu ai timp de sală? Ela Crăciun te învață cum să faci sport acasă în brațe cu cel mic

Proaspetele mămici sunt, de regulă, atât de dedicate îngrijirii celor mici încât nu își găsesc timp să meargă la sală pentru a reveni la silueta de dinainte de sarcină.

În aceste condiții, o soluție ar fi să facă sport acasă, în timp ce copilul doarme sau chiar în timp ce se joacă cu el.

Ai născut și nu ai timp de sală? Iată cea mai bună soluție!

Ela Crăciun a trecut prin această experiență și, alături de antrenorul ei personal, vine acum cu sfaturi în ajutorul tuturor mămicilor aflate în această situație.

„Știu din experiență că un copil mic cere mult timp și atenție. Nu multe mămici au parte de ajutorul bunicilor, al soacrei sau de serviciile unei bone. Sala rămâne doar un vis frumos. Așa că m-am gândit să vă arăt cum putem face sport acasă chiar cu bebelușul. L-am adus și pe antrenorul Cornel Moca pentru a ne arăta care sunt cele mai sigure mișcări pe care să le faceți, care sunt grupele de mușchi pe care le puteți lucra și câte repetări să faceți pentru rezultate bune: pentru mușchii oblici, genuflexiuni, antrenament pentru bicepși și umeri, fandări și exerciții pentru brațe, toate efectuate cu cel mic în brațe. Mi se pare o idee grozavă pentru că tu, ca mamă, nu te desparți de puiul tău, te vei distra și tu, îl va încânta și pe el. Până la urmă va fi o joacă cu beneficii asupra trupului mămicii. Cred că mama va fi mai relaxată și concentrată pe exerciții decât dacă ar merge la sală și ar sta tot timpul îngrijorată cu gândul la cel mic de acasă. E bine să vă faceți programul de sport în orele de joacă ale copilului, după ce s-a trezit, evitați să mănânce înainte de exerciții', spune Ela Crăciun în cadrul unui film postat pe blogul său.

Ela Crăciun este vedeta TV cu unul din cele mai de succes bloguri din România. Supranumită și Supermom, Ela Crăciun comunică pe www.elacraciun.ro cu fanii săi, având în prezent peste 1 milion de cititori la activ.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Citește și: 

După ce s-a îngrășat 10 kilograme, Ela Crăciun a fugit cu antrenorul de fitness la munte: „Am ars peste 1400 de calorii'

Cum să îți faci împletituri ca surorile Kardashian? Cristi Pascu și Ela Crăciun te învață secretele lor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate