Teo Trandafir, declarații sincere despre cele două căsnicii: „Am simțit că am ceva legat de gât”

Teo Trandafir recunoaște că nu prea a avut noroc în dragostea la viața ei. A fost căsătorită de două ori, dar a divorțat. După mult timp, celebra prezentatoare a vorbit pentru dată despre căsătorie și a spus cum privește ea o relație de cuplu.

Prima data, Teo Trandafir a fost căsătorită cu Alexandru Trandafir, de care a divorțat după 6 ani de relație. Ce de-al doilea mariaj cu Constantin Iosef a durat doar șase luni.

Teo Trandafir, declarații sincere despre cele două căsnicii

În cadrul unui interviu acordat pentru Revista Avantaje, Teo a mărturisit că nu mai crede în iubire, așa cum o făcea în tinerețe.

„Nu mai cred în iubire, în acele suflete pereche. Cred în iubire şi într-o relaţie de respect, parteneriat, nu mai cred în amor ghebos. Am foarte mulţi oameni în viaţa mea, nici unul neapărat. Nu sunt făcută să fiu măritată. M-am măritat de două ori, de fiecare dată când am făcut asta, a doua zi am simţit că am ceva legat de gât. Nu pot să stau măritată, îmi place diversitatea. Primul lucru la care mă gândesc, cum aş divorţa eu de aici…

Îmi place să mănânc papuţachia, este un fel de mâncare grecească. Vreau să mă mut în sudul Franţei, nu îmi plac vacanţele. În weekend-uri plec din Bucureşti, ultima oară am fost la Mănăstirea Curtea de Argeş. Cred că dacă faci o nedreptate unui om, ti se va întoarce. Peste douăzeci de ani aş vrea să fiu în televiziune, alături de colegii mei', a declarat Teo Trandafir.

Teo Trandafir este dintre cele mai apreciate prezentatoare de la noi. Ea își trăiește viața alături de fetița ei, pe care a adoptat-o în urmă cu mai mulți ani.

Pentru a vedea mai multe imagini cu prezentatoarea și fetița ei, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum a ajuns Teo Trandafir la greutatea ideală: „Două săptămâni jumate am băut numai…'

Teo Trandafir a slăbit 63 de kilograme, dar ține mereu o dietă! Cum a reușit: „În fiecare dimineață mănânc…'

Teo Trandafir: „Nimic nu e de nereparat în afară de moarte'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete