Nicoleta Nucă, despre pandemia de coronavirus: „Mi-aș dori ca în locul acestei PANICI generalizate, să aibă loc o MOBILIZARE”

Nicoleta NucăSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Recent, în mediul online, cântăreața Nicoleta Nucă (25 de ani) le-a atras atenția românilor referitor la măsurile impuse de autorități.

Artista speră ca locuitorii țării noastre să înțeleagă că trebuie să respectăm regulile impuse, să ne ajutăm atât cât putem și să nu cădem pradă panicii.

„Deși perioada în care suntem este mai mult neagră decât albă, ar fi benefic pentru toți să o vedem și pe cea albă.

Să gândim pozitiv și constructiv pentru binele general, dar și individual. Da, îmi dau seama că nu este atât de ușor. 

Însă cred că, dacă ne mobilizăm, ne respectăm unii pe alții și, cel mai important, respectăm regulile de igienă și auto-izolare, putem evita răspândirea virusului și mai mult, astfel depășind acest moment de criză”, a scris Nicoleta Nucă, pe contul personal de Instagram.

Nicoleta Nucă, despre pandemia de coronavirus: „Mi-aș dori ca în locul acestei PANICI generalizate, să aibă loc o MOBILIZARE”

„Mi-aș dori ca în locul acestei PANICI generalizate, să aibă loc o MOBILIZARE generală în care, în loc să facem provizii ca pentru Apocalipsă, să ne ajutăm reciproc și să ne gândim și la ceilalți din jur, respectând distanța unii față de ceilalți atunci când mergem în locuri publice.

Să ne spălam și igienizăm pe mâini, să stăm mai mult în casă și, mai ales, să învățam o lecție importantă din asta.

Societatea în care trăim are o structură fragilă, însă fiecare individ în parte, prin respect, educație, inteligență, ambiție, curățenie, bun-simț, responsabilitate, și așa mai departe, are puterea să o întărească, astfel creând un mediu sănătos și sigur pentru toți!”, a continuat artista.

Talentul și pasiunea Nicoletei pentru muzică sunt moștenite din familie.„Bunicii, atât de pe linia mamei, cât și ai tatălui, cântau în tinerețe. Și mama cânta foarte bine, dar nu și-a cultivat talentul mai mult.”

Vorbind despre rădăcinile sale, artista a recunoscut în trecut că nu duce dorul Chișinăului. „Nu dezvolt atașament față de locuri.

Nu am simțul dorului față de Chișinău sau față de alte locuri. Mi-e dor de tata, prietenii și rudele care au rămas încă acolo.”

Foto: Instagram

Citește și:

Cătălin Măruță spune că fiul și fiica lui înțeleg și aplică măsurile de prevenție a răspândirii coronavirusului

Reese Witherspoon a dezvăluit că a fost hărțuită în trecut: „Am fost atacată, hărțuită. Nu au fost cazuri izolate”

Coronavirus: Ryan Reynolds și Blake Lively au donat 1 milion de dolari băncii de alimente

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete