HaHaHa Production lansează „Spală-te pe mâini!”, un ghid muzical animat pentru promovarea spălatului corect pe mâini

Smiley

HaHaHa Production lansează Spală-te pe mâini!, un ghid muzical animat pentru promovarea spălatului corect pe mâini care este prima și cea mai importantă măsură de auto-protecție în lupta împotriva virușilor.

„Foarte puțini dintre noi știu să se spele așa cum trebuie pe mâini. Sunt doar 30 de secunde care, folosite corect, pot face diferența între sănătate și boală”, spune Smiley.

HaHaHa Production lansează Spală-te pe mâini!, un ghid muzical animat pentru promovarea spălatului corect pe mâini

Artistul a pus la lucru resursele creative ale studioului HaHaHa Production pentru a transmite amuzant un mesaj atât de important zilele acestea pentru toate generațiile.

Artiștii și producătorii HaHaHa Production își doresc ca Spală-te pe mâini! să reprezinte un îndemn pentru toți cei care stau acasă zilele acestea să repete pe piesă spălatul corect pe mâini, să se filmeze și să trimită video cât mai multor persoane:

„Până ne intră în reflex spălatul corect pe mâini, putem să facem ca acțiunea asta să fie distractivă, așa că vă invit să vă distrați făcând filmulețe cu voi pe piesa noastră în timp ce respectați toți pașii obligatorii din acest proces”, adaugă Smiley.

Întors recent din America, cântărețul a ales să rămână acasă timp de două săptămâni pentru a se proteja pe el și pe cei din jurul lui.

Și-a transformat apoi conturile de Instagram, YouTube, Tik-Tok și Facebook într-un jurnal de auto-izolare cu toate activitățile care îi compun zilele petrecute acasă.

Oricine își dorește, îl poate suna sau îi poate trimite mesaje foto, video sau text lui Smiley, pentru că acesta și-a ascuns numărul de telefon, cifră cu cifră, în videoclipul piesei Ce mai faci, străine?, cea mai recentă melodie a sa, aflată de la lansare pe primele locuri în topul celor mai urmărite clipuri de pe YouTube.

Aproape 5.000 de persoane i-au scris mesaje și au comunicat cu el prin intermediul numărului său de telefon:

„Acum că tot stau în casă, mă bucur de toate semnele de viață de la voi și încerc să răspund fiecăruia. Și după, mă spăl pe mâini. Corect. Sper că și voi”, mai spune Smiley.

Artistul încearcă să-și folosească muzica și toate resursele creative de la HaHaHa Production pentru a aduce, pe cât posibil, un plus de bine în jurul sau.

Citește și:

Meghan Markle și Prințul Harry, despre pandemia de coronavirus: „Avem nevoie unii de ceilalți”

Nicoleta Nucă, despre pandemia de coronavirus: „Mi-aș dori ca în locul acestei PANICI generalizate, să aibă loc o MOBILIZARE”

Cătălin Măruță spune că fiul și fiica lui înțeleg și aplică măsurile de prevenție a răspândirii coronavirusului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete