O înșelătorie inedită: această tânără credea că se înscrie la un internship, dar s-a trezit măritată cu un străin împotriva voinței ei

înșelătorie

Întâmplarea asta pare desprinsă din filme, dar, din păcate, este cât se poate de reală. Conform www.aufeminin.com, acțiunea se petrece la Hong Kong, iar protagonista este o tânără de 21 de ani care s-a trezit măritată cu un străin, deși tot ce a făcut a fost să aplice pe internet la un internship.

Tânăra nu este decât una dintre numeroasele victime ale înșelătoriilor pe internet. Atenția fetei a fost atrasă de un anunț pe facebook, în care tinerelor interesate li se dădea posibilitatea să aplice pentru un program de internship într-un salon de makeup. Tânăra a fost selectată, însă, după primele schimburi de emailuri cu inițiatorul programului de internship, i s-a propus să aplice pentru un job de intern ca wedding planner, activitate ce urma să fie mult mai bine remunerată decât cea de makeup artist.

Citește și Cererea neobişnuită pe care o viitoare mireasă le-a adresat-o invitaților la nuntă. Urmarea? Refuzul invitaților a dus la anularea nunții

Mirajul banilor

Deși nu a încântat-o propunerea într-o primă fază, în cele din urmă a decis să-și încerce norocul, atrasă fiind de mirajul câștigului. După doar o săptămână la noul job, tinerei i s-a propus să facă o deplasare într-un oraș apropiat pentru a participa la simularea unei nunți. Ea avea să joace rolul miresei și avea să se “căsătorească” cu un tânăr de vârsta ei, despre care nu avea nicio informație.

La fața locului, fetei i s-a cerut să semneze un așa-zis “certificat de căsătorie”, angajatorii asigurând-o că se cunosc cu primarul orașului și nu va fi nicio problemă cu anularea semnăturii. Totuși, acest lucru nu s-a întâmplat așa de repede cum i se promisese, adică la scurt timp după ce simularea avea să ia sfârșit. Întoarsă în Hong Kong, tânăra le-a povestit prietenilor de experiența trăită și aceștia și-au dat seama imediat că este vorba despre o înșelătorie.

Citește și Trebuia să ajungă în fața altarului, dar cu o săptămână înainte de nuntă a anulat totul. Ce a găsit această femeie în telefonul logodnicului ei

Un tip de înșelătorie des întâlnit

Deși s-a adresat poliției, polițiștii i-au spus că acest caz nu este de competența lor. Pasul următor a fost să ceară anularea căsătoriei la Federația sindicatelor din Hong Kong.

Potrivit presei locale, acest tip de înșelătorie este des întâlnită și este practicată de rezidenți chinezi care urmăresc să obțină permis de ședere în Hong Kong. Acest permis nu-l pot obține altfel decât prin căsătoria cu o localnică.

Citește și

Trucul folosit de această femeie pentru a economisi bani. Din mâna ei ies adevărate minunății!

O fetiță de 13 ani cu piciorul amputat ne predă o lecție de viață incredibilă

Sursa foto: pixabay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate