Cererea neobişnuită pe care o viitoare mireasă le-a adresat-o invitaților la nuntă. Urmarea? Refuzul invitaților a dus la anularea nunții

cererea neobişnuită pe care o viitoare mireasă le-a adresat-o invitaților

Ne imaginăm propria nuntă încă din primii ani de viață. Ne vedem îmbrăcate în cea mai spectaculoasă rochie, ne vedem ținând la braț un prinț fermecător și ne închipuim că o să avem cea mai frumoasă nuntă din lume. Și că o să fim fericite alături de prințul nostru până la adânci bătrânețe.

Cu siguranță, Susan, o tânără canadiancă, a avut și ea visul ei, în care nunta era desprinsă din povești. Doar că, neavând mijloace financiare necesare îndeplinirii lui, a încercat să-i convingă pe invitați să-i… organizeze nunta. Și nu orice nuntă, ci una luxoasă.

Solicitarea insolită a viitoarei mirese adresată invitaților la nuntă

Prin urmare, a condiționat participarea invitaților de achitarea unei taxe de… 1000 de euro de persoană. Nu i s-a părut nimic ieșit din comun. Invitaților, însă, da. Drept urmare, doar opt persoane au fost de acord cu plătirea taxei.

Citeste si Ești invitată la o nuntă. Cum te îmbraci

Extrem de dezamăgită, tânăra i-a criticat pe rețelele de socializare și s-a arătat indignată de refuzul acestora de a plăti o sumă “modică”: “Eu am făcut sacrificii enorme pentru această nuntă. Domnișoara de onoare mi-a promis 4000 de euro, familia viitorului meu soț – 2500 de euro. Nu mi se pare deplasat să le cer invitaților 1000 de euro de persoană. Nu poți contribui cu suma asta, nu vii la nuntă. Asta se vrea a fi o nuntă exclusivistă și unică. Până acum, doar opt persoane ne-au virat suma solicitată”, precizează Susan.

“Proștii mi-au ruinat și nunta, și viața”

Refuzurile invitaților de a cotiza la nuntă l-au determinat pe viitorul mire să încerce să-și înduplece consoarta să organizeze o nuntă mai intimă. Propunerea bărbatului a scos-o din minți pe femeie, care a decis să pună capăt relației cu cel care a fost la un pas de a-i deveni soț.
Citește și Trebuia să ajungă în fața altarului, dar cu o săptămână înainte de nuntă a anulat totul. Ce a găsit această femeie în telefonul logodnicului ei

Nici acesta nu a scăpat de reacția furibundă a femeii: “Ce-o fi crezut el? Că eu sunt un gunoi, o prostituată? ori mă mărit cu vreun neica-nimeni? Nu i-a convenit că am râs de sugestia lui și l-am simțit că începe să se îndepărteze”,  a scris femeia pe rețelele de socializare. 

Din păcate, Susan nu a avut parte nici de nunta dorită, nici de soț, nici de bani. Cheltuielile pentru nunta anulată s-au ridicat la 60.000 de euro. Iar cei care i-au fost alături, inclusiv cea mai bună prietenă, au părăsit-o rând pe rând.
Sursa foto: pixabay
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate