Mesajul emoționat al unei cunoscute prezentatoare. Ce s-a întâmplat la scurt timp după postarea pe twitter?

Mesajul emoționat al unei cunoscute prezentatoare de televiziune

UPDATE 14:12: La scurt timp după ce prezentatoarea BBC Rachael Bland a postat un mesaj emoționant pe twitter, familia a anunțat decesul acesteia. 

“Frumoasa și curajoasa noastră Rachael a murit în această dimineață, înconjurată de familie. Suntem devastați, dar ea și-ar fi dorit să mulțumească tuturor celor care au fost interesați de povestea ei și i-au trimis mesaje de susținere. Nu veți ști niciodată cât de mult au însemnat pentru ea.”, a fost mesajul transmis de soțul prezentatoarei, potrivit dailymail.co.uk. 

 

O cunoscută prezentatoare trece prin clipe greu de imaginat, asta după ce medicii au diagnosticat-o cu cancer la sân. Rachael Bland, în vârstă de 40 de ani, duce încă din anul 2016 o luptă împotriva cancerului, iar mesajul pe care aceasta l-a transmis a emoționat o lume întreagă.

Cu toate că a luptat împotriva cancerului și a încercat să iasă învingătoare, prezentatoarea BBC Rachael Bland a aflat în urma unui control medical că boala este incurabilă, că s-a extins la nivelul organismului și că mai are foarte puțin de trăit. Dacă alte persoane și-ar fi pierdut calmul la aflarea acestei vești, prezentatoarea a pus pe primul loc familia și a mărturisit că încearcă să își dedice timpul rămas băiețelului ei.

Mesajul emoționat al unei cunoscute prezentatoare de televiziune

Rachael Bland a emoționat mii de oameni după ce a dezvăluit că mai are doar câteva zile de trăit, mesajul postat de prezentatoare pe twitter stârnind foarte multe reacții.

“După cum spunea legendarul Frank S- Mă tem că mi-a sunat ceasul, prieteni. Și dintr-o dată mi s-a spus că mai am doar câteva zile de trăit. Este ireal. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin. La revedere, prieteni.”, a scris Rachael Bland pe twitter.

Pe lângă postarea de pe twitter în care se adresează celor ce o urmăresc în mediul online, Rachael Bland s-a gândit în detaliu la ce se va întâmpla imediat după dispariția ei. Pentru că știe cât de greu îi va fi băiețului ei să crească fără mamă, prezentatoarea a realizat o carte de memorii în care și-a pus amprenta personală. Băiețelul ei va afla de aici cum arăta scrisul ei, ce parfum folosea, astfel încât imaginea ei să rămână mereu vie în memoria celui mic. Rachael Bland i-a cumpărat băiețelului ei cadouri pe care acesta să le primească în fiecare an, până în momentul în care va împlini 21 de ani, potrivit huffingtonpost.co.uk

În plus, Rachael Bland i-a lăsat surorii soțului ei o listă cu tot ce și-ar dori în viitor pentru băiețelul ei, inclusiv informații legate de școala pe care acesta să o urmeze.

Foto: facebook

Citește și:

Cererea neobişnuită pe care o viitoare mireasă le-a adresat-o invitaților la nuntă. Urmarea? Refuzul invitaților a dus la anularea nunții

O fetiță de 13 ani cu piciorul amputat ne predă o lecție de viață incredibilă

Trucul folosit de această femeie pentru a economisi bani. Din mâna ei ies adevărate minunății!

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate