Trebuia să ajungă în fața altarului, dar cu o săptămână înainte de nuntă a anulat totul. Ce a găsit această femeie în telefonul logodnicului ei?

Trebuia să ajungă în fața altarului, dar cu o săptămână înainte de nuntă a anulat totul

Decizia de a forma o familie vine, de obicei, în momentul în care cei doi parteneri consideră că au ajuns să se cunoască suficient de bine și că împart aceleași valori. Există totuși și excepții, iar după ani buni de relație se întâmplă să iasă la iveală lucruri care ajung să dea totul peste cap. 

Trebuia să ajungă în fața altarului, dar cu o săptămână înainte de nuntă a anulat totul. Care este motivul?

Claire Dalton, o tânără de 21 de ani, trebuia să ajungă în fața altarului și să spună cel mai hotărât “Da” din viața ei, dar cu o săptămână înainte de nuntă aceasta a decis să anuleze totul. Deși avea o relație de patru ani cu bărbatul care urma să îi devină soț, tânăra a descoperit în telefonul logodnicului ei un lucru care a deranjat-o peste măsură, moment în care a decis să pună capăt relației.

Tânăra a decis să împartă experiența neplăcută cu cei din mediul online și a povestit ce a determinat-o să renunțe la ideea de a se căsători cu iubitul ei, chiar dacă totul era pregătit și până la marele eveniment mai era doar un pas. În timp ce căuta anumite informații în telefonul iubitului ei, Claire Dalton a descoperit că acesta avea o preferință pentru fotografiile și materialele cu caracter pornografic, lucru pe care nu l-a putut accepta, potrivit dailymail.co.uk.

Claire Dalton a mărturisit că este o persoană care pune foarte mult accent pe tot ce ține de religie și că își dorește o căsnicie care să respecte legile bisericii. Femeia a considerat gestul iubitului ei total nepotrivit și în contradicție cu valorile ei, acesta fiind motivul pentru care a decis să se despartă de logodnicul ei și să anuleze nunta.

După ce a povestit totul pe un site, decizia tinerei a fost criticată de o mulțime de persoane care au considerat că motivul nu a fost întemeiat și că nu ar fi trebuit să reacționeze atât de dur.

Foto: facebook

Citește și:

După ce a fost diagnosticată cu cancer, această profesoară a avut parte de surpriza vieții ei. S-a prăbușit de emoție!

Un adevărat exemplu de ambiție! Cum arată modelul care a defilat pe podium fără un picior?

Copiii își băteau joc de ea pentru că suferea de albinism. Cu trecerea anilor, soarta s-a întors în favoarea ei

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate