Trucul folosit de această femeie pentru a economisi bani. Din mâna ei ies adevărate minunății!

Fiecare dintre noi ne-am propus într-un anumit moment al vieții să facem economii, dar la sfârșit de lună ne-am dat seama nu doar că nu am pus nimic de-o parte, ci că am depășit bugetul stabilit inițial. Trucul folosit de această femeie pentru a economisi bani este foarte inteligent și cu puțin efort, oricine îl poate aplica.

În general, după ce își achită datoriile, oamenii ajung să cheltuie sume importante de bani pe haine. Pentru că își doresc să aibă un stil adaptat tendințelor și să îmbrace tot timpul ținute care să fie apreciate de ochiul critic al celor din jur, cele mai multe persoane investesc mulți bani în piese vestimentare pe care le achiziționează din magazinele de top. Sarah Tyau, mamă a trei copii, a calculat cât de mulți bani sunt irosiți pe haine și a pus în practică un truc foarte inteligent pentru a face economii.

Trucul folosit de această femeie pentru a economisi bani

Sarah Tyau a descoperit că poate economisi bani renunțând la a mai cumpăra haine din comerț și începând să le confecționeze chiar ea. Femeia achiziționează la prețuri foarte mici piese vestimentare vechi sau haine care au mărimi foarte mari și reușește să le transforme în adevărate minunății pentru care în magazinele obișnuite ar trebui să plătească o mulțime de banii, potrivit boredpanda.com. Toți cei din familia ei se pot lăuda cu ținute originale și unice.

https://www.instagram.com/p/Bmugr_YnLYp/?hl=ro&taken-by=sarahtyau

https://www.instagram.com/p/BmPpSw6HNRz/?hl=ro&taken-by=sarahtyau

https://www.instagram.com/p/BkmCuF_HkEc/?hl=ro&taken-by=sarahtyau

Sarah Tyau a transformat cămăși supradimensionate, rochii de mireasă sau pantaloni largi în piese vestimentare elegante și pe care fiicele ei le poartă cu mândrie. Chiar dacă nu are o pregătire în domeniu, femeia spune că este nevoie doar de cunoașterea unor noțiuni elementare și de puțină inspirație.

https://www.instagram.com/p/BkRb1SPHmki/?hl=ro&taken-by=sarahtyau

Văzând că trucul aplicat de ea este foarte eficient, Sarah Tyau se gândește să își deschidă propria ei linie de îmbrăcăminte, iar veniturile obține să ajungă la copiii nevoiași.

https://www.instagram.com/p/BjsIKKOHURL/?hl=ro&taken-by=sarahtyau

https://www.instagram.com/p/Bi55XObH8FA/?hl=ro&taken-by=sarahtyau

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Sarah TYau.

Bianca Hriscu

Foto: instagram, facebook

Citește și:

Trebuia să ajungă în fața altarului, dar cu o săptămână înainte de nuntă a anulat totul. Ce a găsit această femeie în telefonul logodnicului ei?

Un adevărat exemplu de ambiție! Cum arată modelul care a defilat pe podium fără un picior?

Această femeie a descoperit secretul tinereții! Cei ce o întâlnesc cred că este vorba despre o glumă când își dezvăluie vârsta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate