A fost creată GEANTA GENȚILOR: cea mai scumpă din lume

Cea mai scumpa geanta din lumeSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Doamnelor, domnișoarelor… dar mai ales domnilor, stați liniștiți la locurile voastre, urmează o știre care o să vă destabilizeze: tocmai a fost creată cea mai scumpă geantă din lume. Costă cât un cartier de locuințe și e de mărimea unui ou de emu.

Pe data de 9 aprilie au fost date publicității fotografiile cu cea mai scumpă geantă din lume. Geanta-minune este creată după construcția grafică a celebrelor ouă Faberge, emblematice pentru Rusia Imperialistă, și nu întâmplător a fost dezvăluită acum în preajma Paștelui.

Costul realizării acestei genți a fost estimat la 6,7 milioane de dolari sau 5,94 milioane de euro, iar autoarea este designerul britanic Debbie Wingham. Având forma unui ou uriaș de emu și realizată din materiale reciclate (spune creatoarea) geanta poate fi considerată o adevărată bijuterie la purtător.

Debbie Wingham, după ce a terminat de montat și ultima bijuterie pe această geantă, a luat avionul spre New York pentru a înmâna personal valorosul accesoriu de lux către posesorul rămas anonim.

Debbie a denumit această geantă REBORN și a folosit trei diamante roz extrem de rare, evaluate fiecare la 1,9 milioane de dolari/1,68 de euro, dar și diamante albe de mai mici dimensiuni în valoare de 265.000 de dolari/235.000 de euro. De jur împrejur sunt montate 8000 de diamante mici, precum cele care se pun pe inelele de logodnă, pe montură de platină.

Geanta REBORN se deschide cu ajutorul unei perechi de cercei în valoare de 30.000 de dolari. Corpul genții, în formă de ou-emu este vopsit cu praf din diamante albastre.

Geanta cântărește 5 kilograme și are o montură din aur galben de 24 de karate în valoare de 250.000 de dolari.

Foto: Hepta

Citește și:

Motivul pentru care Melania Trump nu și-a schimbat culoarea părului de când a devenit Prima Doamnă a Americii

Aceste vedete au peste 60 de ani și arată spectaculos. Care sunt secretele lor

Mama lui Kate Middleton, un patron mai mult decât autoritar. Le face viața un infern angajaților

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse