Mama lui Kate Middleton, un patron mai mult decât autoritar. Le face viața un infern angajaților

Când spui Kate Middleton, îți vine în minte imaginea blândeții întruchipate. Ducesa de Cambridge și-a câștigat acest renume, fiind adesea comparată din acest punct de vedere cu Prințesa Diana. Blândețea Ducesei contrastează însă puternic cu firea autoritară a mamei sale, Carole. Mama lui Kate Middleton este un patron aproape despotic cu angajații ei, nu de puține ori făcându-le viața un coșmar. 

Conform www.dailymail.co.uk, după trei decenii în care a avut un succes răsunător, Party Pieces, societatea patronată de Carole Middleton, a cunoscut serioase dificultăți financiare. A fost un motiv suficient pentru ca mama Ducesei să-și piardă cumpătul, în repetate rânduri, în fața angajaților.

De când fiica sa a intrat în Familia Regală, Carole Middleton s-a străduit să rămână discretă și să nu țină primele pagini ale tabloidelor. De data aceasta, însă, angajații i-au dat planurile peste cap. O parte dintre aceștia au dezvăluit pentru Daily Mail faptul că patroana lor este o femeie obsedată de succes.

Citeste si

Cum arăta Kate Middleton când era mică. Prințesa a avut o copilărie dificilă

Mama lui Kate Middleton, un patron mai mult decât autoritar

Un angajat a povestit, sub protecția anonimatului, cum Carole l-a bombardat cu peste 70 de mailuri într-o singură zi. Un altul a relatat că mama Ducesei are o manie, și anume, atunci când este peste măsură de stresată, pocnește din degete pentru a capta atenția angajaților. Alții au declarat că este suficient să audă zgomotul produs de Range Roverul pe care-l parchează în fața firmei pentru a le crea o stare de stres accentuată.

Din fericire, Michael Middleton, soțul ei, reușește adesea să-i domolească ieșirile. Descris ca fiind un tip șarmant, acesta intră adesea în rolul mediatorului în cazul în care apar tensiuni sau escaladează conflictele. Atitudinea lui le-a dat curaj multor angajați să vină să i se plângă: “De data asta ce-a mai făcut?” e întrebarea pe care salariații o aud de la Michael atunci când merg să-i aducă la cunoștință nemulțumirile lor.

Citeste si

Trucurile de stil pe care le folosesc femeile din familia regală britanică. Uite cum reușesc să arate tot timpul perfect

Ziua de lucru a angajaților companiei Party Pieces începe în forță. Nu pot intra în birouri decât după tastarea unui cod care le permite contabilizarea intrărilor și ieșirilor. În cazul în care angajatul lipsește de la serviciu, întârzie sau pleacă mai devreme, i se întocmește un raport care este înaintate lui Carole. Salariatul primește imediat un mail în care i se propun soluțiile alternative: fie orele nelucrate îi sunt reținute din salariu, fie le recuperează.

Să nu credeți că lucrurile stau diferit în cazul zilelor în care angajații au programări la medic.

Carole Middleton, dispute cu soțul său în fața angajaților

În plus, Carole retrogradează din funcții sau promovează în funcții după bunul ei plac, adesea fără să-i anunțe pe cei implicați. Un salariat a mărturisit publicației citate că unii angajați s-au trezit scoși din mailuri care îi priveau.

Carole Middleton pare a-și fi construit imaginea patronului permanent nemulțumit de munca depusă de angajați. Și pentru că, se pare, diplomația nu este chiar punctul ei forte, Carole se ceartă adesea cu soțul ei în fața angajaților.

Concluzia? O atmosferă mai mult decât neplăcută, în care domnește teroarea.

Citeste si

Prima nuntă gay în Familia Regală Britanică: vărul Reginei Elisabeta a II-a s-a căsătorit cu un bărbat

Sursa foto: hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete