7 lucruri care nu trebuie să îți lipsească din geanta pentru picnic

PăturaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Mersul la picnic este o activitate care te ajută să te relaxezi, însă pentru a avea parte de o experiență plăcută trebuie să te asiguri că nu ai uitat să pui în geanta pentru picnic câteva lucruri care nu are trebui să lipsească sub nicio formă.

Probabil că ți s-a întâmplat de multe ori să mergi la picnic și în momentul în care ai ajuns acolo să îți dai seama că ai uitat să pui în bagaj câteva lucruri esențiale. Pentru a evita ca acest lucru să se întâmple, de preferat ar fi să faci o listă cu cele mai importante lucruri pe care nu trebuie să le uiți acasă. Astfel, vei putea verifica cu ușurință dacă bagajul este complet și nu vei avea parte de surprize neplăcute.

Pentru a-ți ușura puțin munca, ne-am gândit să alcătuim o listă cu cele mai importante 7 lucruri care nu trebuie să îți lipsească din geanta pentru picnic. Astfel, dacă plănuiești să mergi la picnic de 1 Mai, nu uita aceste lucruri acasă.

1.  Pătura

Cu siguranță nu îți dorești să ajungi la iarbă verde și să constați că nu ai pe ce te așeza. Astfel, pătura este foarte importantă atunci când plănuiești să mergi la picnic cu prietenii și nu trebuie să o uiți acasă.

 2. Tacâmuri și farfurii

Tacâmurile și farfuriile sunt necesare, mai ales dacă plănuiești un grătar la iarbă verde. De preferat ar fi să le alegi pe cele de plastic și asta pentru că sunt mult mai practice și ocupă mai puțin spațiu.

3. Tirbușon

Tirbușonul este de mare ajutor pentru deschiderea sticlelor de vin. Chiar dacă în mediul virtual sunt promovate tot felul de metode care ajută la deschiderea sticlelor de vin, cel mai bine ar fi să folosești metoda clasică, care nu îți va da prea multă bătaie de cap.

4. Lada frigorifică

Lada frigorifică a devenit deja o emblemă a mersului la picnic. Acesta te ajută să păstrezi alimentele și băuturile reci, mai ales acum când temperaturile încep să crească. Mai mult, este foarte important să te asiguri că elemenții care ajută la răcirea acesteia au stat suficient la congelator, asta pentru ca lada frigorifică să funcționeze așa cum trebuie.

5. Șervețelele

Pentru mersul la picnic sunt recomandate atât șervețelele uscate, cât și cele umede. Cele umede te vor ajuta să te aperi de microbi, mai ales  că la iarbă verde este destul de greu să te speli pe mâini.

6. Soluția de protecție solară

Să te aperi de razele soarelui este foarte important, chiar și atunci când nu mergi la mare. Pentru a evita arsurile solare, mai ales acum când pielea este expusă la soare după o perioadă lungă de timp, alege o loțiune cu factor de protecție solară ridicat.

7. Sacii menajeri

Un lucru foarte important este ca după ce pleci de la picnic să strângi gunoaiele pentru a permite și altor persoane să se bucure de un spațiu curat și frumos. Astfel, asigură-te că ai pus în bagaj câțiva saci menajeri.

Deschide galeria foto pentru a vedea cele 7 lucruri care nu trebuie să lipsească din geanta pentru picnic.

Vezi şi păduri pe lângă București, ideale pentru ieșit la picnic!

Foto: pixabay.com, shutterstock.com

Citește și:

Unde mergi la grătar de 1 Mai dacă rămâi în București

Ce sărbătorim pe 1 Mai. Ziua Muncii și semnificația ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse